Top
 

Vastgoed

Makelaar De Smet, uw erkende vastgoedmakelaar in Geraardsbergen

Immo te koop of te huur in Geraardsbergen?

Makelaar De Smet, uw erkende vastgoedmakelaar in Geraardsbergen

Bent u op zoek naar immo te koop, te huur in regio Geraardsbergen? Makelaar De Smet helpt u graag bij het vinden van het gepaste vastgoed. Van een huis, appartement, handelspand tot een bouwgrond.

Vandaag werken wij samen met SVENA Vastgoed, een immokantoor met een uitstekende reputatie & jarenlange ervaring in de streek van Geraardsbergen. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Geraardsbergen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!
Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.
immo te koop bij vastgoedkantoor

Immo Te Koop

Ruim aanbod huizen, appartementen, nieuwbouw, bouwgrond, bungalows, belétages, winkels, penthouses, garages en ander vastgoed te koop in Geraardsbergen. Contacteer Immo Makelaar De Smet om uw droomwoning te vonden in Geraardsbergen maar ook de omliggende deelgemeentes zoals Ophasselt, Goeferdinge, Nederboelare, Onkerzele, Overboelare, Moerbeke, Viane, Zarlardinge.

immo te huur bij vastgoedkantoor

Immo Te Huur

Een huis of ander pand huren in Geraardsbergen? Geen probleem, kies gerust uit ons ruime aanbod van immo te huur in Geraardsbergen: huizen, appartementen, nieuwbouw en garages te huur. Contacteer Makelaar De Smet voor huurpanden in Geraardsbergen en omliggende deelgemeentes zoals Ophasselt, Goeferdinge, Nederboelare, Onkerzele, Overboelare, Moerbeke, Viane, Zarlardinge.

Vastgoedmakelaar De Smet, uw vastgoedspecialist in regio Geraardsbergen

10 redenen om te kiezen voor een erkende makelaar?

Waarom zou u beroep doen op vastgoedmakelaar De Smet bij het kopen, verkopen, huren, of verhuren van vastgoed? Wij geven alvast 10 redenen om te kiezen voor een erkend makelaar:

  1. Een ruim aanbod aan vastgoed in de regio.
  2. Een ruime ervaring en kennis binnen de vastgoedmarkt
  3. We weten welke attesten en certificaten er nodig zijn
  4. U bent zeker van een correcte prijsbepaling
  5. Een correcte kijk op de waarde van vastgoed.
  6. Zowel hulp bij de verkoop als verhuur van vastgoed.
  7. Advies over allerlei fiscale, financiële zaken, lening of over de verschillende premies.
  8. Complete verkoop of verhuur van uw vastgoed: promotie, bezichtigingen, akkoord regelen.
  9. Aangesloten en erkend door het BIV met als beroepstitel vastgoedmakelaar
  10. Onpartijdig: we beschermen de rechten van (ver)kopers & (ver)huurders.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Makelaar De Smet staat voor Persoonlijk, Servicesgericht en Professioneel. Deskundig advies, persoonlijke begeleiding & persoonlijke betrokkenheid, staan bij ons hoog in het vaandel.
Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in regio Geraardsbergen.

Huis verkopen?

De Smet geeft vastgoed advies

U wilt uw huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

 

Makelaar De Smet behartigt alleen uw belangen. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle en professionele verkoop/verhuur, dus als u eraan denkt om uw eigendom te verkopen of te verhuren, aarzel dan niet ons te contacteren.

Contacteer Ons
Huis Verkopen met een erkende makelaar in Geraardsbergen
Heeft u specifieke vragen over vastgoed? Aarzel dan niet om een afspraak te maken!