Top

Immo Vlaams-Brabant

Makelaar De SmetVastgoedImmo Vlaams-Brabant

Immo Desmet: nr. 1 Immobiliën in Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een immobiliënkantoor in Vlaams-Brabant? Makelaar Desmet, is een autoriteit in verkoop, verhuren of beleggen van onroerend goed in de provincie Vlaams-Brabant met als hoofdstad Leuven!

Als Vlaam-Brabantenaar helpen we je graag bij het bemachtigen of het ontdoen van een woning, flat, nieuwbouwproject, grond, chalet, bel étage, opbrengsteigendom, loft, garage in de provincie Vlaams-Brabant met een oppervlakte van 2.106 km² en 1.114.299 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod woningen, flats, nieuwbouw, bouwgronden, gelijkvloerse woningen, hoeves, winkels, penthouses, parkings en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Zoek je iets te huur? Geen probleem, Ontdek het overzicht van vastgoed te huur: woningen, flats, nieuwbouw woningen en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Vlaams-Brabant? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Vlaams-Brabant en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Vlaams-Brabant hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Vlaams-Brabant in Vlaanderen biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Nederlands.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Vlaams-Brabant

De gemiddelde prijs per m² in Vlaams-Brabant voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 2621,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.17%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.13% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 2971. De prijs voor een appartement in Vlaams-Brabant kan variëren tussen van € 1.864 tot € 4.817, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 2272. De prijs voor een huis in Vlaams-Brabant kan variëren tussen van € 1.269 tot € 3.760, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Vlaams-Brabant? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Vlaams-Brabant heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Vlaams-Brabant altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Vlaams-Brabant de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Vlaams-Brabant is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een autonoom adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en we kunnen steunen op onze jarenlange ervaring om producten voor te stellen aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Vlaams-Brabant diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: Corona Direct, Advieskantoor Kockaerts, Croes / Verzekeringen CVS, Verzekeringen Louis Schrevens, Vankelst-Nijs, Colson Marc, Zakenkantoor Van Biesen bvba, Libotton nv, Oostens Insurance, Hagelands Advieskantoor, Fintro-Merchtem-Bogemans Zakenkantoor, Van Hee & partners bvba – Affligem, Wauters Daan Consulting, Zakenkantoor Thielemans bvba, Meynen Carl KBC Verzekeringen, ASSASSUR, Mottie & Thijs, Vander Hulst, Zakenkantoor Vanhoof, Argenta Itterbeek bvba Prinsen.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Vlaams-Brabant? Nog altijd slaan elke dag op gemiddeld 15 plaatsen inbrekers toe in onze provincie. Nochtans is het niet heel ingewikkeld om je huis te beveiligen. De politiezone Hageland heeft aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge een hele dag mensen aangesproken, om hen dat te laten zien.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: A.E.A.-Vanparijs, De Grave Electro DGE, DL SECURITY, Roten Marc BV, Home Security Systems, DUBOIS SECURITY, Varel Alarm, Green Light Security, Ceulemans Security, Alarm MCA Security, A.C.E., Sécuritel, Chubb Security Systems, Veran, Varel Alarm, PROTECH ENTREPRISES, Green Light Security, Ceulemans Security, MCA Security, Reuter Protex Bruxelles.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Vlaams-Brabant gaan bezoeken: BeerSecret, Provinciedomein Huizingen, Provinciedomein “Het Vinne” Zoutleeuw, Mini-Europe, MCJ-Attractions, BeerWalk, Walibi Belgium, Provinciedomein Kessel-Lo, Atomium, Hertboommolen, Speelbos Everzwijnbad, Demertrefplaats Betekom (kunstwerk), Demertrefplaats Banken Langdorp, Wow-routes.com, Dorre De Bakker, Oude Markt, Begijnhof Diest, Provinciedomein Halve Maan, De Ballon Van De Vriendschap, Heimolen.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Doode Bemde, Natuurreservaat grootbroek, Natuur.gebied Koebos/langebos, ’t Ven, Wijgmaalbroek Natuurpunt, Natuurreservaat Torfbroek, Webbekoms Broek, Natuurgebied Salve Mater, Natuurpark wijgmaal, “Provinciedomein “”Het Vinne”” Zoutleeuw”, Kravaalbos, WIJNGAARDBERG, Natuurreservaat Land van Oppem, Kluizenbos, Natuureducatief gebied Charleroyhoeve, Kapellemeersen, Wellemeersen, Kesterheide, De Dijlemeander, Gerstjens.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Geetbets, Glabbeek, Gooik, Grimbergen, Haacht, Halle, Herent, Herne, Hoegaarden, Hoeilaart, Holsbeek, Huldenberg, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Kraainem, Landen, Lennik, Leuven, Liedekerke, Linkebeek, Linter, Londerzeel, Lubbeek, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Oud-Heverlee, Overijse, Pepingen, Roosdaal, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Ternat, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst, Zoutleeuw.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Vlaams-Brabant EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Vlaams-Brabant EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Vlaams-Brabant en omstreken.