Top

Gratis Schatting

Makelaar De SmetVastgoedGratis Schatting

Wij weten wat jouw huis waard is

en komen je het graag vertellen

Heb je plannen om je woning te verkopen? Staat je huis al lang te koop en wil je graag een second opinion? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de actuele waarde van je woning? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

 

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Staat uw huis al lang te koop en wilt u graag een second opinion? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

 

Wat de reden ook is, Makelaar De Smet komt graag bij u langs voor een waardebepaling en een vrijblijvend gesprek.

cropped-makelaardesmet-favicon.gif

Wat is mijn huis waard?
Gratis schatting

Ontdek wat uw huis waard is

Gratis en volledig vrijblijvend

Wij zijn erkend, onafhankelijk en betrouwbaar

HOE GAAN WE TE WERK?

De waarde van uw huis in 3 stappen

1

Afspraak maken

Vul het formulier in en wij contacteren u voor een afspraak, vaak dezelfde dag!
2

Makelaar komt langs

De makelaar komt langs voor een plaatsbezoek om een correct schatting te maken.
3

Waardebepaling

Ontvang de waarde van uw huis, kosteloos en zonder verplichtingen. Zo simpel is het. Tot snel!

PROFESSIONELE SCHATTING

Grootte, afwerking, ligging, omgeving, bouwjaar. Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de waarde van uw woning. Onze makelaars vertellen u tijdens een persoonlijke toelichting hoe de waarde van uw woning tot stand komt.

Heeft u concrete verkoopplannen, dan kan bijvoorbeeld ook de snelheid waarmee u uw huis wilt verkopen een rol spelen. Een woning verkopen is immers altijd maatwerk.

Onze makelaars geven u graag inzicht in een reële verkoopprijs. Zo weet u precies waar je aan toe bent!

WIJ ZIJN THUIS IN UW STRAAT

Andere huiseigenaren uit uw streek gingen u voor en de kans is groot dat we uw potentiële koper al kennen. We zijn niet alleen bekend in de streek, maar ook in de vastgoedsector. Het verkoopproces heeft voor ons geen geheimen.

Omdat onze makelaars de nadruk leggen op uw tevredenheid, kijken we altijd vooruit. Of het nu gaat om promotie op onze site, complexe fiscale regels of het onderhandelen voor de beste prijs. We halen het onderste uit de kan.

WAT BEPAALT DE WAARDE VAN UW WONING?

Hoe bepaalt Immo De Smet de waarde van uw woning? Er zijn een aantal vaste factoren die invloed hebben op de eventuele verkoopprijs:

Locatie: plaats, regio maar ook ligging

Woonoppervlakte & perceelgrootte

Bouwjaar met de staat en afwerking van de woning

Energielabel en duurzaamheid

Extra’s, zoals een recente renovatie

Marktwaarde soortgelijke woningen

Actuele vraag en aanbod

Gratis Schatting Aanvragen

CIJFERS

Waarom klanten kiezen voor Immo De Smet.

50

WONINGEN

in ons aanbod

600

WONINGEN

afgelopen maanden verkocht

60

GEMEENTEN

actief met onze panden

5

OP 5 TEVREDENHEID

in Google Maps

WAARDEBEPALING HUIS: ONZE VOORDELEN

De Smet Makelaars is niet de enige makelaar die een gratis waardebepaling van uw huis maakt. Waarom u dan toch voor ons moet kiezen?

Groot Netwerk

Wij hebben een groot aantal kopers in eigen beheer. Deze zoekers krijgen het actuele aanbod vrijblijvend toegestuurd via e-mail of social media. Een grote kans dat er binnen deze zoekers een potentiële koper tussen zit.

Ontzorgen

Het klinkt eenvoudig, een snelle verkoop tegen de beste prijs. Er komt veel papierwerk bij kijken. Een makelaarskantoor ontzorgt u als verkoper. Daardoor kun u zich op belangrijkere zaken focussen.

Deskundigheid

Wanneer u kiest voor onze makelaar, kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Als makelaar in uw regio kennen we als geen ander de lokale huizenmarkt en zijn we bekend met de regelgeving.

Goede onderhandeling

Doordat makelaars niet emotioneel betrokken zijn bij de woning, blijven ze zakelijk en zorgen ze daardoor voor een goede onderhandeling. Zo bent u zeker dat u de beste verkoopprijs realiseert.

Optimale Waarde Realiseren

Bij een waardebepaling vertellen we direct wat u kan of moet doen om de optimale waarde van uw huis te realiseren. Bepaalde verborgen gebreken herstellen, een likje verf of een andere manier van styling.

De Juiste Strategie

Tijdens het bepalen van de waarde van uw woning, bepalen we ook de beste strategie. Misschien kunt u beter eerst iets nieuws kopen, voordat u gaat verkopen of om eerst te verkopen, voordat u op zoek gaat naar iets nieuws.

Vraag hier een waardebepaling of schatting van uw woning aan

We ontvangen graag uw gegevens via onderstaand contactformulier.
Dan bellen we u op voor een afspraak.


  gratis schating van uw woning

  FAQ’s

  Antwoord op veel gestelde vragen

  Huis Verkopen met een erkende makelaar in Geraardsbergen

  Wat is mijn huis waard?

  De waarde van uw huis hangt af van verschillende factoren, waaronder de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zijn er nog allerlei waardeverhogende aspecten die we zullen meenemen.

  Bij ons als ervaren immomakelaar begrijpen we dat deze elementen essentieel zijn bij het bepalen van de waarde van uw woning. We willen u graag bijstaan in dit proces.

  Daarnaast nemen we ook andere waardeverhogende aspecten zorgvuldig in overweging. Denk bijvoorbeeld aan moderne voorzieningen, renovaties, energiezuinige maatregelen of speciale kenmerken zoals een ruime tuin, een garage of een luxueuze afwerking.

  U kunt op ons rekenen voor een nauwkeurige en professionele waardebepaling van uw huis. We hanteren een combinatie van onze expertise, kennis van de lokale vastgoedmarkt en geavanceerde waarderingsmethoden. Zo krijgt u een realistisch beeld van de actuele waarde van uw woning.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van waardevol advies omtrent de verkoop van uw huis.

  Is de waarde van mijn huis gelijk aan de verkoopprijs?

  Dat hoeft niet altijd, beste klant. Als immomakelaar begrijpen we dat de waarde van een huis niet altijd gelijk is aan de verkoopprijs. In sommige gevallen kan de verkoopprijs hoger zijn dan de werkelijke waarde van een huis, terwijl het ook andersom kan zijn.

  Bij ons immokantoor hanteren we een bewezen aanpak om ervoor te zorgen dat we woningen voor de maximale prijs verkopen. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat uw woning op de markt wordt gebracht met een realistische en competitieve prijs. Onze ervaren makelaars maken gebruik van marktanalyses, vergelijkbare verkopen en hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt om de juiste waarde en verkoopprijs voor uw huis vast te stellen.

  We streven ernaar om de verkoop van uw woning succesvol te maken en doen er alles aan om de optimale prijs te realiseren. U kunt vertrouwen op onze expertise en professionele begeleiding gedurende het gehele verkoopproces.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huis voor de maximale prijs te verkopen.

  Wat zijn de voordelen van een waardebepaling door een makelaar?

  • U weet waar u aan toe bent: Een makelaar heeft uitgebreide kennis van de lokale markt en kan een realistische waardebepaling van uw woning geven. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de huidige waarde van uw woning.
  • Direct goed verkoopadvies: Een ervaren makelaar kan u waardevol advies geven over hoe u uw woning het beste kunt presenteren en verkoopklaar kunt maken. Hierdoor vergroot u de kans op een succesvolle en snelle verkoop.
  • Waardeverhogende aspecten worden meegenomen: Een makelaar kan waardeverhogende aspecten van uw woning identificeren die online tools niet kunnen meenemen. Denk hierbij aan recente renovaties, speciale kenmerken van de woning of de ligging in een populaire buurt. Dit kan de waardebepaling positief beïnvloeden.

  Als immomakelaar bieden wij deze voordelen graag aan bij onze waardebepalingsservice. Wij streven ernaar u een nauwkeurige waardebepaling te bieden, gekoppeld aan professioneel advies om uw verkoopkansen te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

  Kan ik ook een online waardeindicatie ontvangen?

  Ja, u kunt zeker een online waardeindicatie ontvangen. Er zijn tal van websites die beweren de waarde van uw woning te kunnen bepalen. Het is echter belangrijk om te weten dat een online indicatie minder nauwkeurig is dan een waardebepaling uitgevoerd door een verkoopmakelaar die daadwerkelijk ter plaatse is geweest en uitgebreid onderzoek heeft gedaan.

  Als ervaren immomakelaar begrijpen wij dat u wellicht op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een idee te krijgen van de waarde van uw woning. Hoewel online waarde-indicaties u een ruwe schatting kunnen geven, is het belangrijk om te benadrukken dat deze niet dezelfde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bieden als een persoonlijke waardebepaling door een professional.

  Bij Makelaar De Smet bieden wij een gratis waardebepalingsservice aan waarbij wij graag persoonlijk bij u langskomen om uw woning te inspecteren en een grondige analyse uit te voeren. Op deze manier kunnen wij een realistische waardebepaling geven die gebaseerd is op objectieve factoren zoals de locatie, de staat van de woning, markttrends en andere relevante aspecten.

  Waarom is een waardebepaling beter dan een online indicatie

  realistische en actuele waarde van uw woning te bepalen.

  Het is belangrijk om te begrijpen dat online indicaties slechts een ruwe schatting kunnen geven en niet de volledige context van uw woning en de marktsituatie kunnen meenemen. Voor een nauwkeurige en persoonlijke waardebepaling kunt u vertrouwen op de expertise van een verkoopmakelaar.

  Als u de juiste waarde van uw woning wilt kennen en een goed inzicht wilt krijgen in de mogelijkheden op de huidige woningmarkt, raden wij u ten zeerste aan om een waardebepaling door een verkoopmakelaar te laten uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

  10 redenen om te kiezen voor een erkende makelaar?

  Waarom zou u beroep doen op vastgoedmakelaar De Smet bij het kopen, verkopen, huren, of verhuren van vastgoed? Wij geven alvast 10 redenen om te kiezen voor een erkend makelaar:

  1. Een ruim aanbod aan vastgoed in de regio.
  2. Een ruime ervaring en kennis binnen de vastgoedmarkt
  3. We weten welke attesten en certificaten er nodig zijn
  4. U bent zeker van een correcte prijsbepaling
  5. Een correcte kijk op de waarde van vastgoed.
  6. Zowel hulp bij de verkoop als verhuur van vastgoed.
  7. Advies over allerlei fiscale, financiële zaken, lening of over de verschillende premies.
  8. Complete verkoop of verhuur van uw vastgoed: promotie, bezichtigingen, akkoord regelen.
  9. Aangesloten en erkend door het BIV met als beroepstitel vastgoedmakelaar
  10. Onpartijdig: we beschermen de rechten van (ver)kopers & (ver)huurders.

  Vastgoedmakelaar De Smet:

  Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

  Makelaar De Smet staat voor Persoonlijk, Servicesgericht en Professioneel. Deskundig advies, persoonlijke begeleiding & persoonlijke betrokkenheid, staan bij ons hoog in het vaandel.
  Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in regio Geraardsbergen.
  Vraag vandaag nog uw gratis waardebepaling aan! We komen graag bij u langs om uw woning op waarde te schatten.