Top

Immo Henegouwen

Immo Desmet: nr. 1 Immobiliën in Henegouwen

Ben je op zoek naar een immokantoor in Henegouwen? Makelaar Desmet, is een expert in verkoop, verhuren of beleggen van immo in de provincie Henegouwen met als hoofdstad Bergen!

Als Henegouwenaar helpen we je graag bij het eigenaar worden of het ontdoen van een huis, flat, nieuwbouwproject, bouwgrond, gelijkvloerse woning, bel étage, winkel, loft, garage in de provincie Henegouwen met een oppervlakte van 3.786 km² en 1.335.360 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft huizen, flats, nieuwbouw, gronden, chalets, bel étages, winkels, lofts, parkings en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Hoe vind je iets te huur? Geen probleem, kies gerust uit ons ruime aanbod van immo te huur: woningen, appartementen, nieuwbouw en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Henegouwen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Henegouwen en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Henegouwen hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Henegouwen in Wallonië biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Frans.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Henegouwen

De gemiddelde prijs per m² in Henegouwen voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 1555.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +7.71%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +24.82% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 1773. De prijs voor een appartement in Henegouwen kan variëren tussen van € 922 tot € 2.813, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 1337. De prijs voor een huis in Henegouwen kan variëren tussen van € 592 tot € 2.469, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Henegouwen? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Henegouwen heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Henegouwen altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Henegouwen de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Henegouwen is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een zelfstandig adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en we kunnen steunen op onze jarenlange ervaring om producten voor te stellen aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Henegouwen diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: Verpoort, Fonteyne Verzekeringen, Fonteyne Verzekeringen, Verzekeringen Waterinckx, Verzekeringen Matthys, Hanot W & Fils, Fidelias, DVV Insurance, Passager Bouvy, Le Bureau Chapeaux & Navez, Vitas Consult – P&V Assurances, Solufinance, Alpha Conseils, Stevens Anne, GM Groupe – Assurances Crédits Immobilier, SA W. HANOT & FILS, Partners Verzekeringen, Fintro-Mons-Logimmo SPRL.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Henegouwen? In 2016 waren er 931 inbraken met geweld, of 1,6 procent van alle inbraken in ons land. In 2015 was dat nog 1,7 procent. Ongeveer 70 procent van alle inbraken gebeurt in huizen, 18 procent in appartementen. Overige inbraken gebeuren in garages en andere gebouwen. De meeste inbraken vinden plaats in de provincies Henegouwen, Antwerpen en Brussel.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: A.C.E., Alarme De Clerck, Alarm MCA Security, Reuter Protex sa, CCDA Alarmez-vous, A.C.E., AB SECURITY, TECHNICAL SECURITY, AB Security, Augen, G4S Security Systems, Reuter Protex sa, Alarme De Clerck, Augen, MCA Security, Aegentis, I-Movix, KIT ELEC ALARME.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Henegouwen gaan bezoeken: Pairi Daiza, Stadhuis, Mahymobiles, Kasteel van Chimay, Château de Louvignies, Maison du Pays des Collines, Belfort van Thuin, Le Singe du Grand Garde, Sint-Christoffelkerk, Kasteel van Edingen, Les Lacs de l’Eau d’Heure, Fondation Château d’Attre, Brunhildesteen, Voies d’Eau du Hainaut asbl, Pass, Hellend vlak van Ronquières, Kasteel van Belœil, Gravenkasteel, Kasteel Burbant, Le Grand-Hornu.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de De Vaarttaluds Moen-Zwevegem, Rietbeemd, Huis van het natuurpark der Scheldevlakte – De haven in het bos, Mortagne bos Sint Denijs-Zwevegem, Scheldemeersen, Bos Ter Rijst, Reserve Naturelle de Marcasse et Alentours, De Nuchten, Tournibois, Natuurreservaat Moenebroek, Brouwierbos, Trimpontbos, De Rietbeemd – Prés Rosières, Kloosterbos, Steenhoutbos, De Kjeiring, Boelaremeersen, Bois Joly, Étang du charbonnages, Mirador d’observation.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Bergen, Charleroi, Doornik, Thuin, Chimay, La Louvière, Moeskroen, Binche, Aat, Komen-Waasten, Zinnik, Belœil, Beaumont, Edingen, Lessen, Châtelet, Antoing, Leuze-en-Hainaut, Morlanwelz, Péruwelz, 's Gravenbrakel, Écaussinnes, Vloesberg, Seneffe, Elzele, Fleurus, Boussu, Chièvres, Saint-Ghislain, Fontaine-l'Évêque, Courcelles, Froidchapelle, Erquelinnes, Bernissart, Brugelette, Komen, Steenput, Anderlues, Les Bons Villers, Gerpinnes, Lobbes, Sivry-Rance, Manage, Frasnes-lez-Anvaing, Colfontaine, Quiévrain, Opzullik, Jurbeke, Farciennes, Mont-de-l'Enclus, Celles.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Henegouwen EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Henegouwen EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Henegouwen en omstreken.