Top
 

Reisbijstandsverzekering

Uw spécialist voor reisbijstandsverzekeringen in regio Geraardsbergen
Makelaar De SmetVerzekeringenReisbijstandsverzekering

U ontdekt graag verre bestemmingen, u houdt van avontuurlijke reizen? Of wilt u zonder zorgen op strandvakantie met het hele gezin? Wat er ook gebeurt, met een reisbijstandsverzekering kunt u onvoorziene kosten vermijden bij een ongeval, ziekte of andere pech in het buitenland!

Er bestaan verschillende formules van een reisverzekering of reisbijstandsverzekering: bijstand aan personen en/of wagen, annulatieverzekering voor de reis, bagageverzekering die naast uw bestaande verzekeringen worden afgesloten zoals uw familiale verzekering, autoverzekering, hospitalisatieverzekering, brandverzekering en juridische bijstandsverzekering.

Hulp nodig met uw reisbijstandsverzekering in regio Geraardsbergen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkend & onafhankelijk verzekeringsmakelaar!
Als verzekeringsmakelaar helpen we u bij het kiezen van de juiste reisverzekering die u verzekert in geval van reis annulatie, verloren bagage, pech, ongeval of ziekte.

Thuis of eender waar ter wereld gekwetst zijn of ziek zijn. Thuis, in België of waar ook in Europa een panne hebben met de wagen. In het buitenland medische zorgen behoeven of gerepatrieerd moeten worden.

Dit zijn slechts enkele ongelukkige situaties waarbij iedereen de gratis hulp van een gespecialiseerde bijstandsverlener zal appreciëren. Maar wist u dat een bijstandsverzekering ook in tal van andere gevallen kan tussenkomen?

Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde uitleg en een offerte voor het product van uw keuze.