Top
 

Hospitalisatieverzekering

Uw spécialist voor hospitalisatieverzekeringen in regio Geraardsbergen
Makelaar De SmetVerzekeringenHospitalisatieverzekering

Jaarlijks wordt in België één gezin op drie geconfronteerd met een ziekenhuisopname. Een bevalling, een operatie, een behandeling, … maar ook een gewone consultatie bij een specialist worden niet volledig door het ziekenfonds gedekt.

Een hospitalisatieverzekering is geen overbodige luxe. Want bij een ziekenhuisopname kan de factuur aardig oplopen omdat de ziekteverzekering van het ziekenfonds tot ongeveer 75% van alle medische kosten terugbetaald. Zelf moet u nog 25% van de kosten betalen (remgeld).

Hulp nodig met uw hospitalisatieverzekering in regio Geraardsbergen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkend & onafhankelijk verzekeringsmakelaar!
Als verzekeringsmakelaar helpen we u bij het kiezen van de juiste hospitalisatieverzekering die zorgt voor een terugbetaling van de kosten die de wettelijke ziekteverzekering (ziekenfonds) niet terugbetaalt!

Het kan iedereen overkomen. Naast de ongemakken van het ziek zijn, is een hospitalisatie vaak ook financieel een zware dobber. De kwaliteit van de verzorging stijgt, maar de kosten stijgen mee! Een goede hospitalisatieverzekering is dus zeker geen overbodige luxe. Ze zorgt ervoor dat je je tijdens je ziekte geen zorgen moet maken over het kostenplaatje.

Verzekeringskantoor De Smet helpt u graag in uw zoektocht naar de hospitalisatieverzekering die het best aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.