Top
 

Familiale Verzekering

Uw spécialist voor familiale verzekeringen in regio Geraardsbergen
Makelaar De SmetVerzekeringenFamiliale Verzekering

Het bezit van een zogenaamde familiale verzekering is voor velen een evidentie. Onze kinderen mogen dan onze trots zijn, niets belet dat zij toch verantwoordelijk kunnen zijn voor schade aan derden, en in dat geval moet het gebroken potje ook betaald worden.

Bijvoorbeeld wat als uw hond een bezoeker bij u thuis bijt? Een van uw kinderen maakt een kras op een geparkeerde wagen? Kleine incidenten kunnen grote financiële gevolgen hebben voor u en uw gezin. Tenzij u natuurlijk over een goede familiale verzekering beschikt!

Hulp nodig met uw familiale verzekering in regio Geraardsbergen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkend & onafhankelijk verzekeringsmakelaar!
Als verzekeringsmakelaar helpen we u bij het kiezen van de juiste familiale verzekering die de schade vergoedt die u, en al wie bij u inwoont, veroorzaakt aan derden!

Het principe lijkt eenvoudig, de praktijk is echter een stuk ingewikkelder. Wat verstaat men onder ‘gezin’ en ‘gezinsleden’? Waarom is een familiale verzekering ook een ‘must’ voor alleenstaanden? Hoeveel bedraagt de vrijstelling? Is er rechtsbijstand voorzien?

Zijn er landen waar de polis niet geldt? Deze en honderden andere vragen kunnen voor jou in functie van je eigen specifieke situatie een substantieel verschil uitmaken. Wij helpen je graag in de zoektocht naar die polis die jij nodig hebt.