Top

Huis te koop Teralfene

Huis kopen in Teralfene begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1790 voor huizen te koop!

Specifiek op zoek naar een huis te koop in Teralfene? Of je nu op zoek bent als Teralfenenaar of een nieuweling bent uit één van de omgelegen gemeenten Affligem, Asse, Denderleeuw, Halle, Ternat, Galmaarden, Jette, Nazareth We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod woningen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Teralfene’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Teralfene. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Teralfene ? Lokale informatie

Teralfene is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Teralfene.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Teralfene diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: De Doncker NV – Affligem, Ramen De Wever, Orga Denderleeuw, Paint-It Bvba, FMD Möbel, Hubo Aalst, GAMMA Aalst, Zelfbouwmarkt, GAMMA Asse, Metaalwerken Van Den Haute.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Teralfene? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Affligem ILvA op het adres Geertruidebaan 54, 1790 Affligem.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Teralfene gaan bezoeken: Kerkhof van Teralfene, Teralfene, Roofridderspad, Affligem, De kluiskapel, De Papeter, Hekelgem, Bunker WO II, Stadspark Aalst, Mazenzeledries.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Domein Kriephoek, Bolveerput.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Teralfene

De gemiddelde prijs per m² in Teralfene voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2140,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Teralfene: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1939. De prijs voor een huis in Teralfene kan variëren van € 1.364 tot € 3.410, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Teralfene? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Teralfene

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Aarhulst, Balleistraat, Bremtstraat, Daalstraat, Esdoornlaan, Hof Terelst, Kerkweg, Kleine Heideweg, Krommaartweg, Mollenhoekstraat, Okaaistraat, Populierenlaan, Rozenlaan, Verbindingsstraat.