Top

Huis te koop Liedekerke

Huis kopen in Liedekerke begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1770 voor huizen te koop!

Op zoek naar een huis te koop in Liedekerke? Of je nu op zoek bent als Liedekerkenaar of een nieuweling bent uit één van de omgelegen gemeenten Pijnegem, Impegem, Vijfhoek Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan huizen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, villa’s en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Liedekerke’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Liedekerke. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in en rond Liedekerke ? Lokale informatie

Liedekerke is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Liedekerke.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Liedekerke diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Donckers Lima Gereedschappen, Couck & Co (Alco), Asselman / Dirk, Tmt, De Keukenkenners, Beeckmans Design, Tegelhuis / Van Den Borre, Willems Bouwmaterialen, Ostermann BeLux NV, Orga Denderleeuw.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Liedekerke? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Denderleeuw ILvA op het adres Denderleeuw · 053 83 88 48.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Liedekerke gaan bezoeken: Liedekerke, Bunker WO II, Kasteel van Gaasbeek, Buendia Tours Sprl, Liedekerke, Begraafplaats Liedekerke, Hertigembos, Mazenzeledries, Onze-Lieve-Vrouw Ter Postberg, Grote Markt.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Merelbeekse Scheldemeersen, Natuurreservaat Scheldemeersen, Natuurgebied Scheldevallei Melsen, Spiegeldriesbos, Domein Kriephoek, Observatiehut Natuurpunt, Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, Weiput, Teirlinckput, Reytmeersen, Natuurpunt Damvallei, Munkbosbeekvallei, Bolveerput, Oude Scheldearm te Zwalm, Parkbos, Heurnemeersen.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Liedekerke

De gemiddelde prijs per m² in Liedekerke voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.942.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Liedekerke: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1888. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Liedekerke: € 1.888 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.000 en € 3.143). Dit geeft een verschil van -14.99 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Liedekerke? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Liedekerke

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Stationsstraat, Pamelsestraat, Meersstraat, Opperstraat, Muilenstraat, Molenstraat, Velodroomstraat, Bombardonstraat, Houtmarktstraat, Ed. Schelfhoutstraat.

Woninginbraken: ligt Liedekerke in een risicozone?

De agenten van de politiezone TARL registreerden op een jaar tijd 409 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 31,7 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 22,9 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Liedekerke

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Liedekerkenaar niet anders. Voor een huis in Liedekerke telt u gemiddeld € 201.559 neer, dat is € 67.517 minder dan het gemiddelde in de provincie Vlaams-Brabant.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Vlaams-Brabant betaalt u voor een appartement gemiddeld € 229.132; voor een Vlaams-Brabantse villa telt u gemiddeld € 396.973 neer.

Natuur: is Liedekerke een groene stad?

Kunt u in Liedekerke op wandelafstand in de natuur terecht? 100% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 47,9% van het totale grondgebied van de gemeente.85% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 19% Liedekerkenaars mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Liedekerke?

STERKTES

 • Slechts een minderheid van de Liedekerkenaars vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • 0,4% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • 100% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is meer dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • Er zijn 9,9 plaatsen per honderd senioren in Liedekerkse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • De meerderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.

ZWAKTES

 • Liedekerkenaars hebben meer moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Leerlingen in Liedekerkse basisscholen hebben gemiddeld meer leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • De Liedekerkenaar is armer dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 18.790.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt hoger dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.