Top

Huis te koop Galmaarden

Huis kopen in Galmaarden begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1570 voor huizen te koop!

Op zoek naar een huis te koop in Galmaarden? Of je nu op zoek bent als Galmaardenaar of een nieuwkomer bent uit één van de naburige gemeenten Tollembeek, Vollezele, Sint-Paulus, Sint-Leonardus, Blijkeer, Hazendries, Gemelingen, Dronkaard, Bosveld, Stevelberg, Herhout, Eetvelde, Bruinsbroek, Nemerkendries, Muilebeek, Middeleers Wij begeleiden jouw graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, nieuwbouw, landhuizen, villa’s en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Galmaarden’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Galmaarden. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in de omgeving van Galmaarden ? Lokale informatie

Galmaarden is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Galmaarden.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Galmaarden diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: GRUPO PIKOLIN CONTRACT, Mut Petru Construction, De Veseleer / Pascal, Demol / Wilfried, Belectron, All-mat-el, Salens DBL, De Mulder / Danny, Hubo Edingen, bratpfannenkaufen.de.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Galmaarden? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Galmaarden ILvA op het adres Brusselstraat 23, 1570 Galmaarden.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Galmaarden gaan bezoeken: Kerk Sint-Petrus van Galmaarden, Reuzenkot, De Kaatser, Weerstation Meteo Tollembeek, Galmaarden Baljuwhuis, Kasteel Steenhout, Molenroute Galmaarden, Toerisme Pajottenland & Zennevallei, Galmaarden, Sint Leonarduskapel.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Sint-Goriks-Oudenhove, Middenloop Zwalm, Zwalmvallei, Steenbergse bossen, Kloosterbos.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Galmaarden

De gemiddelde prijs per m² in Galmaarden voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.839.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Galmaarden: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1813. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Galmaarden: € 1.813 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.004 en € 2.982). Dit geeft een verschil van -19.28 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Galmaarden? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Galmaarden

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Ninoofsesteenweg, Statiestraat, Stationsstraat, Geraardsbergsestraat, Plaatsstraat, Molenstraat, Flieterkouter, Muylebeekstraat, Werfstraat, Hollestraat.

Woninginbraken: ligt Galmaarden in een risicozone?

De agenten van de politiezone Pajottenland registreerden op een jaar tijd 174 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 20,1 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 19,9 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Galmaarden

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Galmaardenaar niet anders. Voor een huis in Galmaarden telt u gemiddeld € 225.977 neer, dat is € 43.098 minder dan het gemiddelde in de provincie Vlaams-Brabant.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Vlaams-Brabant betaalt u voor een appartement gemiddeld € 229.132; voor een Vlaams-Brabantse villa telt u gemiddeld € 396.973 neer.

Natuur: is Galmaarden een groene stad?

Kunt u in Galmaarden op wandelafstand in de natuur terecht? 78% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 17,9% van het totale grondgebied van de gemeente.93% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 8% Galmaardenaars mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Galmaarden?

STERKTES

 • Galmaardenaars hebben minder moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Leerlingen in Galmaardse basisscholen hebben gemiddeld minder leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • De Galmaardenaar is rijker dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 20.950.
 • 0,2% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • 78% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is meer dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt lager dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.

ZWAKTES

 • De meerderheid van de Galmaardenaars vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Er zijn 6,2 plaatsen per honderd senioren in Galmaardse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • Slechts een minderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.