Top

Huis te koop Bever

Huis kopen in Bever begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1547 voor huizen te koop!

Kijk je uit naar een huis te koop in Bever? Of je nu op zoek bent als Beveraar of een nieuwkomer bent uit één van de aanliggende gemeenten Geraardsbergen, Bever, Silly, Galmaarden, Herne, Moerbeke Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan huizen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, villa’s en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Bever’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Bever. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Bever ? Lokale informatie

Bever is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Bever.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Bever diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Thibaut Patrick, Gemeentehuis Bever, Dasseleer / Dany, Capiau Patrick.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Bever? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Galmaarden ILvA op het adres 5+ jaar actief · Galmaarden · 053 83 88 48.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Bever gaan bezoeken: Bever, Kinderboerderij Beverhof, Haumautveld, Beverse Kaasmakerij, Pairi Daiza, Park van Edingen, De Freest vzw, Ter Kamerenbos, Musea Hunnegem, Provinciaal domein De Gavers.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Geelstervallei, Honegem Natuurpunt, Kalkense Meersen, Wijmeers, Sluis in overstromingsgebied Bergenmeersen Wichelen, Vallei van de Serskampse Beek, Paardebroek, Paelepelbos, Hogedonk, Wijmeers, Honegemse turfputten, Bergenmeersen, Warandeduinen – Speelbos, Paardeweide (Oost), Berlare broek, Osbroek, Hemelse Rij, Kluizenbos, Gerstjens, SCHAUWBROEK, Geelstervallei, Honegem Natuurpunt, Kalkense Meersen, Wijmeers, Sluis in overstromingsgebied Bergenmeersen Wichelen, Vallei van de Serskampse Beek, Paardebroek, Paelepelbos, Hogedonk, Wijmeers, Honegemse turfputten, Bergenmeersen, Warandeduinen – Speelbos, Paardeweide (Oost), Berlare broek, Osbroek, Hemelse Rij, Kluizenbos, Gerstjens, SCHAUWBROEK.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Bever

De gemiddelde prijs per m² in Bever voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.805.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Bever: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1801. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Bever: € 1.801 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 720 en € 3.265). Dit geeft een verschil van -17.04 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Bever? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Bever

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Akrenbos, Plaats, Kerkhove, Commijn, Akrenbos domein, Burght, Romont, Puydt, Pontembeek, Broeck.

Woninginbraken: ligt Bever in een risicozone?

De agenten van de politiezone Pajottenland registreerden op een jaar tijd 55 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 25,6 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 19,9 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Bever

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Beveraar niet anders. Voor een huis in Bever telt u gemiddeld € 347.250 neer, dat is € 78.175 meer dan het gemiddelde in de provincie Vlaams-Brabant.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Vlaams-Brabant betaalt u voor een appartement gemiddeld € 229.132; voor een Vlaams-Brabantse villa telt u gemiddeld € 396.973 neer.

Natuur: is Bever een groene stad?

Kunt u in Bever op wandelafstand in de natuur terecht? 37% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 6,7% van het totale grondgebied van de gemeente.88% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 6% Beveraars mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Bever?

STERKTES

 • Beveraars hebben minder moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt ver boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Leerlingen in Beverse basisscholen hebben gemiddeld minder leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • De Beveraar is rijker dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 19.865.
 • 0,2% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • De meerderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.

ZWAKTES

 • De meerderheid van de Beveraars vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • 37% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is minder dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • Er zijn 0,0 plaatsen per honderd senioren in Beverse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt hoger dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.