Top

Huis te koop Bekkerzeel

Huis kopen in Bekkerzeel begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1730 voor huizen te koop!

Specifiek op zoek naar een huis te koop in Bekkerzeel? Of je nu op zoek bent als Bekkerzelenaar of een inwijkeling bent uit één van de nabijgelegen gemeenten Asse, Dilbeek, Halle, Jette, Nazareth Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, nieuwbouw, landhuizen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Bekkerzeel’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Bekkerzeel. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Bekkerzeel ? Lokale informatie

Bekkerzeel is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Bekkerzeel.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Bekkerzeel diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: GAMMA Asse, Deko Doe het Zelf NV, Hubo Molenbeek, Hubo Merchtem, Gebroeders Hermans, Weckx B, Meubles, Hubo Grimbergen, BOUWMATERIALEN DE SMEDT BVBA Containers Gevelstenen Tegels Dakpannen Isolatie Derbigum.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Bekkerzeel? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Containerpark Asse op het adres Putberg 6, 1730 Asse.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Bekkerzeel gaan bezoeken: Hof ter Zittert, Mini-Europe, Buendia Tours Sprl, Kasteel van Gaasbeek, Grote Markt, Begraafplaats Sint-Ulriks-Kapelle.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Warandeduinen – Speelbos, Paelepelbos, Bastenakkers, Den Blakken, Ham, Haelbroekbos, Molenbeekje.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Bekkerzeel

De gemiddelde prijs per m² in Bekkerzeel voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2273.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Bekkerzeel: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2138. De prijs voor een huis in Bekkerzeel kan variëren van € 1.650 tot € 3.647, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Bekkerzeel? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Bekkerzeel

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Boterberg, Kleistraat, Notelaarstraat, Zavelstraat.