Top

Huis te koop Lahamaide

Huis kopen in Lahamaide begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 7890 voor huizen te koop!

Kijk je uit naar een huis te koop in Lahamaide? Of je nu op zoek bent als lahamaidenaar of een inwijkeling bent uit één van de naburige gemeenten Lestree, Puce Maigne, Puce Maigne en Chaussee Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Lahamaide’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Lahamaide. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Lahamaide ? Lokale informatie

Lahamaide is een stad in de provincie Henegouwen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Lahamaide.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Lahamaide diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: GLC Carrelages, Hubo Lessines, Les Matériaux de la Dendre Sprl, Lecot Ronse, GAMMA Ronse, Materiaux Dendre, Intramuros, Matériaux Gondry SA.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Lahamaide? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Ronse op het adres Ronse · 055 23 28 89.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Lahamaide gaan bezoeken: Sainte-Marie-Madeleine, Lahamaide.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Neigembos, Dendervallei Ninove, Galgenveld steenbakkerij, Berchembos, Wellemeersen, Hertigembos, De Nuchten, Dronkenborre, Liedekerkebos, Gerstjens, Honegem Natuurpunt, Natuurreservaat Moenebroek, Kluizenbos, Opalfenepoel, Kesterheide, Begijnenborrebos, Gemene Meers, Osbroek.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Lahamaide

De gemiddelde prijs per m² in Lahamaide voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1629,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +21.77% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Lahamaide: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1437. De prijs voor een huis in Lahamaide kan variëren van € 929 tot € 2.550, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Lahamaide? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Lahamaide

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Arlochoir, Commont, Lestrée, Pucemaigne.