Top

Appartement te koop Thoricourt

Makelaar De SmetVastgoed Immo HenegouwenAppartement te koop Thoricourt

Appartement kopen in Thoricourt begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 7830 voor appartementen te koop!

IMMO DESMET helpt je graag bij je zoektocht naar een appartement te koop in Thoricourt? Of je nu op zoek bent als thoricourtenaar of een inwijkeling bent uit één van de naburige gemeenten Panottes, Lombise, La Flotte a Parois, Papignies, Tambour, Fouleng, Potray, Godard, Les Cailloux, Mauvinage, Marais, L’Herse, Brunfaut, Cambron-Saint-Vincent, Secree. Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET appartementen, nieuwbouw, lofts en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Thoricourt’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Thoricourt. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in de omgeving van Thoricourt ? Lokale informatie

Thoricourt is een stad in de provincie Henegouwen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Thoricourt.
     

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Thoricourt

De gemiddelde prijs per m² in Thoricourt voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1855,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +21.77% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Thoricourt: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2141. De prijs voor een appartement in Thoricourt kan variëren van € 1.317 tot € 3.097, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Thoricourt? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Thoricourt

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Place Obert de Thieusies, Rue des Panottes, Rue d’Horrues, Rue du Lombisoeul, Rue du Noir Jambon.