Top

Appartement te koop Petit-Enghien

Makelaar De SmetVastgoed Immo HenegouwenAppartement te koop Petit-Enghien

Appartement kopen in Petit-Enghien begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 7850 voor appartementen te koop!

Specifiek op zoek naar een appartement te koop in Petit-Enghien? Of je nu op zoek bent als petit-enghienenaar of een nieuwkomer bent uit één van de omringende gemeenten Hoves, Cortenbroek, Le Roo, Mark, Humbeek, Maire Bois, Galgendries, Smeyers Marcq, Candries, Kwadestraat, Bourlotte, Patrouille, Torreborre, Donkerstraat, Nattendries. IMMO DESMET begeleid je graag bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET flats, nieuwbouw, penthouses en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Petit-Enghien’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Petit-Enghien. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in regio Petit-Enghien ? Lokale informatie

Petit-Enghien is een stad in de provincie Henegouwen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Petit-Enghien.
     

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Petit-Enghien

De gemiddelde prijs per m² in Petit-Enghien voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1960.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +21.77% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Petit-Enghien: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2174. De prijs voor een appartement in Petit-Enghien kan variëren van € 1.115 tot € 3.256, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Petit-Enghien? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Petit-Enghien

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Associatiestraat, Boomgaardenstraat, Brunehaultsteenweg, Catulasdreef, Coqjanveldgaard, Fazantendreef, Jules Carlierlaan, Kerselarengaard, Lariksdreef, Margrietendreef, Menuqueraistraat, Nachtegalendreef, Plaats, ’s Herenstraat, Spoorwegstraat, Valleigaard, Vinkendreef, Vredestraat, Werkplaatsenstraat.