Top
 

Verzekeringsmakelaar

Laat uw dierbaren & bezittingen verzekeren bij een spécialist in Geraardsbergen
q

OVER VERZEKERINGSMAKELAAR DE SMET

We zijn een kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering.

Onafhankelijkheid Advies.

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen.

Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren.

Meerdere Verzekeringsmaatschappijen.

Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Erkend Brocom Verzekeringsmakelaar.

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar voor regio Geraardsbergen. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail. aarzel dus niet om ons te contacteren!

Verzekeringsmakelaar De Smet, uw trouwe bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en bezittingen!

Ons kantoor is gehouden tot het naleven van de “AssurMiFID-gedragsregels”

AssurMiFID-gedragsregels

Verzekeringen Diego De Smet

Al enkele generaties lang bieden wij onze klanten de beste service aan het laagste tarief. Als onafhankelijk verzekeringskantoor selecteren wij de juiste maatschappij met de meest gunstige voorwaarden, passend aan uw situatie. Iedere polis is anders, iedere klant is uniek.