Top
 

Levensverzekering

Uw spécialist voor levensverzekeringen in regio Geraardsbergen

De levens- of overlijdensverzekering is een aanbevolen verzekeringspolis als u uw erfgenamen en dierbaren niet wenst te belasten met schulden, als u extra geld wenst voor uw oude dag te garanderen, wenst te sparen voor toekomstige lasten of de verzorging van nabestaanden wenst te garanderen.

De term levensverzekering wordt dus vaak enkel met het risico overlijden geassocieerd. Nochtans zijn levensverzekeringen de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot volwaardige spaar- en beleggingsformules, en worden ze als dusdanig ook door consumentenorganisaties erkend.

Hulp nodig met uw levensverzekering in regio Geraardsbergen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkend & onafhankelijk verzekeringsmakelaar!
Als verzekeringsmakelaar helpen we u bij het kiezen van de juiste levensverzekering die voorziet in de uitkering van een kapitaal aan de begunstigde als u overlijdt voor het einde van het contract. Ofwel een pensioenkapitaal als u nog leeft op het einde van het contract

Onder het hoofdstuk ‘basisinformatie’ trachten we je wegwijs te maken in alle aspecten van de levensverzekering. Zowel de aspecten overlijden als leven komen hier aan bod, net als de fiscaliteit en het beleggingsaspect.

Bij ons kantoor vind je dan ook geselecteerde productinformatie die betrekking kunnen hebben op alle types van levensverzekering: overlijden, pensioensparen, groepsverzekering, beleggingsverzekering, …

Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde uitleg en een offerte voor het product van uw keuze.