Top

Immo Waals-Brabant

Makelaar De SmetVastgoedImmo Waals-Brabant

Immo Desmet: nr. 1 Immobiliën in Waals-Brabant

Ben je op zoek naar een immokantoor in Waals-Brabant? Immo Desmet, is een referentie in verkoop, verhuren of beleggen van vastgoed in de provincie Waals-Brabant met als hoofdstad Waver!

Als Waals-Brabantenaar helpen we je graag bij de aankoop of de verkoop van een woning, appartement, nieuwbouwproject, grond, herenhuis, hoeve, magazijn, loft, parking in de provincie Waals-Brabant met een oppervlakte van 1.091 km² en 393.700 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET huizen, flats, nieuwbouw, gronden, landhuizen, hoeves, magazijnen, lofts, garages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Hoe vind je iets te huur? Geen probleem, Ontdek het overzicht van panden te huur: woningen, flats, nieuwbouw woningen en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Waals-Brabant? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Waals-Brabant en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Waals-Brabant hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Waals-Brabant in Wallonië biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Frans.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Waals-Brabant

De gemiddelde prijs per m² in Waals-Brabant voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 2551,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +4.52%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +18.19% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 2938. De prijs voor een appartement in Waals-Brabant kan variëren tussen van € 1.768 tot € 4.192, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 2165. De prijs voor een huis in Waals-Brabant kan variëren tussen van € 1.157 tot € 3.489, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Waals-Brabant? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Waals-Brabant heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Waals-Brabant altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Waals-Brabant de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Waals-Brabant is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een zelfstandig in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en wij bieden onze diensten aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Waals-Brabant diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: Solufinance, DVV Insurance, Chubb European Group SE, Alpha Conseils, Chubb, Courtiers Associés, SOLUFINANCE sprl, Procourtis – AXA, Federale Verzekering, Fintro-Wavre-Claus AssurInvest SCRL, Partners Verzekeringen, Detienne & Partners Verzekeringen, Defrancq-Decruy & Partners, Gilson Andre – AXA, Sureplus, VERZEKERINGEN DETIENNE & PARTNERS, VERZEKERINGSKANTOOR GILLEKENS – MOMMMAERTS, E. LAUREYS, AJC Conseils – AXA, C.G.P.A..

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Waals-Brabant? Dit zijn de misdaadcijfers van januari tot juni 2012. In totaal werden in zes maanden 15.267 misdrijven gepleegd. Dat is elke 17 minuten een overtreding. Een info om vanmorgen te lezen in de Avenir Brabant wallon.De trend is stabiel, zelfs minder dan in de eerste helft van 2011. Diefstallen blijven de meest voorkomende delicten. We zouden zelfs een recordjaar kunnen hebben qua woninginbraken.Bij de gemeenten daarentegen is in Beauvechain het aantal overtredingen met een derde afgenomen ten opzichte van de eerste helft van 2011. In Lasne is dit aantal praktisch verdubbeld.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: Alarm MCA Security, Green Light Security, Chubb Security Systems, Ges, MCA Security, All Access – Doors & Gates, Augen, AB Security, Chubb VAG, Alfa Medic, COOLDEV, ADL SECURITY, I.D. SECURITY SERVICES, Idealarme, C. Pro, HSDC, HELIOSAFE, GLOBAL SECURITY, D.S.A., FORTIFY SECURITY PARTNERS.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Waals-Brabant gaan bezoeken: Walibi Belgium, Villers Abbey, Solvay Castle, Bataille de Wavre 1815, Accueil Champêtre en Wallonie, Fibi’s Bubble Swirl, Fontaine, Peinture murale Roger Leloup, Pompe à eau, Fontaine, De schonen eik, L’Aigle Blessé, Aqualibi, Speelbos Everzwijnbad, Aventure Parc, Bois des Rêves, Provinciaal domein van Heylissem, Memoriaal van 1815, Musée de l’Eau et de la Fontaine, Kasteel van Terhulpen.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Natuurreservaat grootbroek, Doode Bemde, Mares du bois de Lauzelle, Malakoffdomein, Natuur.gebied Hazeberg, Het Zoniënwoud, Margijsbos, Zoniënwoud, Ruisseau le Sillon et de Martineau, Pont de L’Argentine Chemin de la Forêt, Chemin, Réserve Naturelle Nysdam, Pré du Duc, Chavée des geux, Zevenbronnen, De Weikes, Rosdel, Hallerbos, Zoniënwoud, Natuur.gebied Koebos/langebos.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Waver, Waterloo, Villers-la-Ville, Terhulpen, Nijvel, Louvain-la-Neuve, Geldenaken, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Eigenbrakel, Tubeke, Itter, Rixensart, Genepiën, Heilissem, Graven, Chaumont-Gistoux, Roosbeek, Bevekom, Kasteelbrakel, Perwijs, Court-Saint-Étienne, Lasne, Chastre, Orp-Jauche, Incourt, Walhain, Mont-Saint-Guibert, Ramillies, Genval, Malen, Geten, Bierges, Nil-Saint-Vincent, Nethen, Autre-Eglise, Korbeek, Thorembais-Saint-Trond, L'écluse, Hamme-Mille, Houtain-le-Val, Groot-Adorp, Roosbeek, Céroux-Mousty, Enines, Gentinnes, Piétrebais, Limal, Ohain, Baisy-Thy, Oud-Genepiën, Jauchelette.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Waals-Brabant EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Waals-Brabant EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Waals-Brabant en omstreken.