Top

Immo Desmet: nr. 1 Immo Makelaar in Wanzele

Ben je op zoek naar een immobiliënkantoor in Wanzele? Immo Desmet, is een expert in verkoop, verhuren of beleggen van onroerend goed in de deelgemeente Wanzele (vertaling: N/A) en omstreken!

Als Wanzelenaar helpen we je graag bij de aankoop of venten van een woning, flat, nieuwbouw, grond, landhuis, villa, winkel, penthouse, parking in regio 9340.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, flats, nieuwbouw, bouwgronden, gelijkvloerse woningen, villa’s, magazijnen, lofts, garages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Zoek je iets te huur? Geen probleem, Ontdek het overzicht van panden te huur: woningen, flats, nieuwbouw en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio 9340? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Wanzele en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Wanzele, deelgemeente van Lede in de provincie Oost-Vlaanderen hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Wanzele biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Wanzele

De gemiddelde prijs per m² in Wanzele voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2019.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2221. De prijs voor een appartement in Wanzele kan variëren van € 1.439 tot € 3.077, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1817. De prijs voor een huis in Wanzele kan variëren van € 1.439 tot € 3.077, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Wanzele? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in regio 9340 heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen Wanzele en omgeving ingenomen door verkopen in straten zoals Billegemstraat, Kerkwegel, Tussenbeekstraat, Wanzelekouter. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Wanzele altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Wanzele de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Wanzele is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een onafhankelijk kantoor dat adviseert in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende partijen
en we streven naar een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat te geven aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Makelaar De Smet staat voor Persoonlijk, Servicesgericht en Professioneel. Deskundig advies, persoonlijke begeleiding & persoonlijke betrokkenheid, staan bij ons hoog in het vaandel.
Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in Wanzele en omliggende steden: Erpe-Mere, Lede.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Wanzele EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Wanzele EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Wanzele en omstreken.