Top

Huis te koop Vlierzele

Huis kopen in Vlierzele begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9520 voor huizen te koop!

Specifiek op zoek naar een huis te koop in Vlierzele? Of je nu op zoek bent als Vlierzelenaar of een inwijkeling bent uit één van de omgelegen gemeenten Lede, Erpe-Mere, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem Wij begeleiden jouw graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan woningen, nieuwbouw, bungalows, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Vlierzele’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Vlierzele. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in en rond Vlierzele ? Lokale informatie

Vlierzele is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Vlierzele.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Vlierzele diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Vasco Bouwmat NV, Govaert / Patrick, Houthandel Eeckhout, Doe Het Zelf Centrum, Doe-het-zelf Van Der Schueren, Business for Business: de juiste man op de juiste plaats!, GAMMA Zottegem, Smekens Pieter, Meubles.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Vlierzele? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Sint-Lievens-Houtem ILvA op het adres Bussegem 1a, 9520 Sint-Lievens-Houtem.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Vlierzele gaan bezoeken: Sint-Anna-Kapelleke, Begraafplaats Bavegem, Reuzenkot, Zonnegem, De Romein, Bunker WO II, Zwalmvallei, Vallei van de Cotthembeek, Cotthembos, Sint-Michaëlskerk.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Natuurreservaat Scheldemeersen, Kasteelpark Viteux, Natuurreservaat Scheldemeersen, Kasteelpark Viteux.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Vlierzele

De gemiddelde prijs per m² in Vlierzele voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1963.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Vlierzele: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1769. De prijs voor een huis in Vlierzele kan variëren van € 1.264 tot € 2.717, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Vlierzele? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Vlierzele

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Binnenstraat, Kattenbos, Louis-Paul Boonstraat, Nekkerstraat, Sint-Fledericusstraat, Tomt, Wijmenier.