Top

Huis te koop Sint-Lievens-Esse

Makelaar De SmetVastgoed Immo Oost-VlaanderenHuis te koop Sint-Lievens-Esse

Huis kopen in Sint-Lievens-Esse begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9550 voor huizen te koop!

Op zoek naar een huis te koop in Sint-Lievens-Esse? Of je nu op zoek bent als Sint-Lievens-Essenaar of een nieuwkomer bent uit één van de naburige gemeenten Zottegem, Herzele Wij begeleiden jouw graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, nieuwbouw, herenhuizen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Sint-Lievens-Esse’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Sint-Lievens-Esse. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in de omgeving van Sint-Lievens-Esse ? Lokale informatie

Sint-Lievens-Esse is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Sint-Lievens-Esse.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Sint-Lievens-Esse diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Doe-het-zelf Van Der Schueren, Doe Het Zelf Centrum, De Doncker, Beerens Brico Bm, Hubo Zottegem, Willco dakrand, Bouwmarkt Foucart BVBA, Smekens Pieter, Meubles, Bauwens / Geert, Govaert / Patrick.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Sint-Lievens-Esse? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Herzele ILvA op het adres Mergellaan 79 · 053 83 88 48.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Sint-Lievens-Esse gaan bezoeken: Sint-Lievens-Esse, Sint – Livinuskapel, Sint-Lievens-Esse, Sint-Anna-Kapelleke, Oorlogsmonument Ressegem, Reuzenkot, Toerisme Herzele (DVT), Heilige Livinus, Sint-Antelinks, Steenhuize-Wijnhuize, Bunker WO II.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Natuurgebied ’t Burreken, Bos Ter Rijst, De Bramentuin.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Sint-Lievens-Esse

De gemiddelde prijs per m² in Sint-Lievens-Esse voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1904,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Sint-Lievens-Esse: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1724. De prijs voor een huis in Sint-Lievens-Esse kan variëren van € 1.301 tot € 3.104, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Sint-Lievens-Esse? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Sint-Lievens-Esse

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Armstraat, Hekkestraat, Kruisweg, Pardassenhoek, Schonenberg, Speistraat, Vossenhoek.