Top

Huis te koop Ooike

Huis kopen in Ooike begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9700 voor huizen te koop!

Ben je op zoek naar een huis te koop in Ooike? Of je nu op zoek bent als Oikenaar of een inwijkeling bent uit één van de naburige gemeenten Oudenaarde, Zingem, Zwalm, Gavere, Wortegem-Petegem, Brakel Wij begeleiden jouw graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, nieuwbouw, bungalows, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Ooike’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Ooike. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Ooike ? Lokale informatie

Ooike is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Ooike.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Ooike diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: GAMMA Oudenaarde, Hubo Oudenaarde, Handy Home – Ottevaere, Gevabois, Plafomat Oudenaarde, Paintdecor, Van Dorpe Dirk Metaalconstructie bvba, JDM Products, EPDM in a box, DC Concepts bvba.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Ooike? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark op het adres Gavere · 09 384 76 03.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Ooike gaan bezoeken: Muséum van oudenaarde, Het Liedtskasteel, MOU – Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen, Bisschopskwartier, Archeopark Ename, Kasteel van Moregem, Flanders Flight Training Center, Ooike, Abdij van Beaulieu, Wijnendael.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Paddenbroek, Hotond-Scherpenberg, Natuurpunt.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Ooike

De gemiddelde prijs per m² in Ooike voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2255.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Ooike: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1986. De prijs voor een huis in Ooike kan variëren van € 1.297 tot € 2.914, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Ooike? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Ooike

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Deinzestraat, Hulstehoekstraat, Kerkkouterstraat, Ooikestraat, Vlaamse Ardennenstraat.