Top

Huis te koop Nokere

Huis kopen in Nokere begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9771 voor huizen te koop!

Specifiek op zoek naar een huis te koop in Nokere? Of je nu op zoek bent als Nokerenaar of een nieuwkomer bent uit één van de aanpalende gemeenten Kruishoutem, Waregem, Wielsbeke, Zulte Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET huizen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Nokere’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Nokere. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Nokere ? Lokale informatie

Nokere is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Nokere.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Nokere diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Hubo Waregem, Vandaele / Jozef, Eurorient Carpets, Hubo Oudenaarde, Vanderbauwhede / Koen, Plafomat Waregem, GAMMA Oudenaarde, GAMMA Waregem, Handy Home – Ottevaere, Hubo Deinze.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Nokere? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark op het adres Sint-Elooiskeer 3, 9770 Kruisem.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Nokere gaan bezoeken: Nokere, Kordaalbos, Uitkijktoren Kruishoutem, Het Liedtskasteel, Muséum van oudenaarde, Rond Zingem, Reuzenkot, Kasteel van Moregem, Abdij van Beaulieu, Kasteel van Ooigem.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Geboortebos Beveren, Rietveld Kallo, Groot Rietveld, Drijdijck, Doelpolder, Paardenschor.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Nokere

De gemiddelde prijs per m² in Nokere voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2178,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Nokere: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2076. De prijs voor een huis in Nokere kan variëren van € 1.351 tot € 2.924, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Nokere? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Nokere

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Baillistraat, Dijkstraat, Herlegemstraat, Kasteeldreef, Nellekensstraat, Oude Molenweg, Ter Meulenstraat, Vijverdamstraat, Wildendriesstraat.