Top

Huis te koop Nazareth

Huis kopen in Nazareth begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9810 voor huizen te koop!

Op zoek naar een huis te koop in Nazareth? Of je nu op zoek bent als Nazarener of een inwijkeling bent uit één van de aanpalende gemeenten Nazareth, Eke, Nazaret, Edemolen, Neereken, Turkijen, Ten Ede, Nazareth, Zwartegat, Boterhoek, Netenshoek, Landuit, Vossenhol, Plaanstraat, Beerhof IMMO DESMET begeleid je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET huizen, nieuwbouw, gelijkvloerse woningen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Nazareth’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Nazareth. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Nazareth ? Lokale informatie

Nazareth is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Nazareth.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Nazareth diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Jans & Zonen, Vandeweege nv, APOK Eke, Heyerick​, Decorit, De Bie / Diederich, Petra Blaaser, Labeeuw Hout Bvba, Cemac-Technair Bvba, Tegels Van Rysseghem.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Nazareth? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark op het adres Sticheldreef 3A, 9810 Nazareth.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Nazareth gaan bezoeken: Kasteel Van Eke, Monument Gesneuvelden Edemolen, De ooievaars en de kikkers, Burgerlijk Godshuis, Oorlogsmuseum Elf November, Burcht van Gavere, Elf Novembermuseum, Kasteel Van Nazareth, Nazareth, Wijkschool.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Volkegembos, Koppenbergbos, Recreatiedomein Donk Oudenaarde, Reytmeersen, Langemeersen, Heurnemeersen.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Nazareth

De gemiddelde prijs per m² in Nazareth voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2.253.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +7.22%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +44.32% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Nazareth: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2195. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Nazareth: € 2.195 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.246 en € 3.766). Dit geeft een verschil van -18.43 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Nazareth? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Nazareth

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Steenweg, Oudenaardseheerweg, ’s Gravenstraat, Steenweg Deinze, Ten Edestraat, Warandestraat, Drapstraat, Bosstraat, Stationsstraat, Steinstraat.

Woninginbraken: ligt Nazareth in een risicozone?

De agenten van de politiezone Schelde-Leie registreerden op een jaar tijd 372 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 32,1 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 20,3 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Nazareth

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Nazarener niet anders. Voor een huis in Nazareth telt u gemiddeld € 315.895 neer, dat is € 85.642 meer dan het gemiddelde in de provincie Oost-Vlaanderen.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Oost-Vlaanderen betaalt u voor een appartement gemiddeld € 217.588; voor een Oost-Vlaamse villa telt u gemiddeld € 368.614 neer.

Natuur: is Nazareth een groene stad?

Kunt u in Nazareth op wandelafstand in de natuur terecht? 24% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 3,6% van het totale grondgebied van de gemeente.80% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 10% Nazareners mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Nazareth?

STERKTES

 • Nazareners hebben minder moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Slechts een minderheid van de Nazareners vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt ver boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Leerlingen in Nazarethse basisscholen hebben gemiddeld minder leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • De Nazarener is rijker dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 20.885.
 • 0,2% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • Er zijn 12,6 plaatsen per honderd senioren in Nazarethse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • De meerderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt lager dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.

ZWAKTES

 • 24% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is minder dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.