Top

Huis te koop Heldergem

Huis kopen in Heldergem begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9450 voor huizen te koop!

IMMO DESMET helpt je graag bij je zoektocht naar een huis te koop in Heldergem? Of je nu op zoek bent als Heldergemnaar of een inwijkeling bent uit één van de rondom liggende gemeenten Erpe-Mere, Haaltert, Herzele Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan woningen, nieuwbouw, bungalows, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Heldergem’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Heldergem. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in en rond Heldergem ? Lokale informatie

Heldergem is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Heldergem.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Heldergem diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Van Impe Bouwmaterialen, Zelfbouwmarkt, Smederij Shamrock, Omni-Construct / Clement, Doe-het-zelf Van Der Schueren, Loft Interieur, Meubles, Vagenende / Tom, Boss Paints, Van Nuffel Ph, Bricolage, Hubo Ninove.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Heldergem? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Haaltert ILvA op het adres Stationsstraat 205, 9450 Haaltert.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Heldergem gaan bezoeken: Heldergem, Sint-Antoniuskapel, Bunker WO II, Haaltert, Sint-Anna-Kapelleke, Denderhoutem, Oorlogsmonument Ressegem, Stadspark Aalst, Wegkapel Onze-Lieve-Vrouw van Zeven Weeën, Oorlogsmonument Burst.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Dendervallei Ninove, De Ark van Pollare Vzw, Dendervallei Ninove, De Ark van Pollare Vzw.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Heldergem

De gemiddelde prijs per m² in Heldergem voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1925.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Heldergem: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1778. De prijs voor een huis in Heldergem kan variëren van € 1.292 tot € 2.857, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Heldergem? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Heldergem

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Berenhoek, Dekkersveld, Holbeekweg, Krekelenberg, Oud-dorp.