Top

Huis te koop Gavere

Huis kopen in Gavere begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9890 voor huizen te koop!

Ben je op zoek naar een huis te koop in Gavere? Of je nu op zoek bent als Gaverling of een nieuwkomer bent uit één van de omgelegen gemeenten Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Broek, Vurste, Boekhout, Asper, Eedtwijk, Bossen, Morestraat, Middelwijk, Hofkouter, Vrekhem, Teirlink, Sluis, Rooigem We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET woningen, nieuwbouw, landhuizen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Gavere’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Gavere. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in de omgeving van Gavere ? Lokale informatie

Gavere is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Gavere.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Gavere diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Hubo Gavere, Dm Laminaat, De Fauw & Zonen nv, De Fauw, Dhondt / Carlos, Dafco, Moerman Nv, Alu Van Lancker &Zn, Vandeweege nv, APOK Eke.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Gavere? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark op het adres Brandweerstraat 16, 9890 Gavere.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Gavere gaan bezoeken: Burcht van Gavere, De Poort, Rond Zingem, Sint-Christianakapel, Grootmeers en Kleinmeers Natuurdomein, Gavere, Sint-Bavokerk, Baaigem, Dikkelvenne, Borgwal, Peetjeswegel.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Grembergen Broek, Natuurgebied Meirdam, Dender & Oude Dender, Bastion VIII, Zavelputten, Natuurgebied De Maey, Beneden-Dender, Vlassenbroek Noord, Oude Schelde, Groot Schoor, De Kille, De Vaag, Bellebroek, De Cramp, Geboortebos van Denderbelle, Oud Klooster bos.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Gavere

De gemiddelde prijs per m² in Gavere voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2.062.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +7.22%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +44.32% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Gavere: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2002. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Gavere: € 2.002 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.027 en € 3.310). Dit geeft een verschil van -20.87 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Gavere? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Gavere

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Baaigemstraat, Veldstraat, Stationsstraat, Pontweg, Luxemburgstraat, Steenweg, Nijverheidsstraat, Vluchtenboerstraat, Dorpstraat, Kerkstraat.

Woninginbraken: ligt Gavere in een risicozone?

De agenten van de politiezone Schelde-Leie registreerden op een jaar tijd 261 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 20,6 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 19,9 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Gavere

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Gaverling niet anders. Voor een huis in Gavere telt u gemiddeld € 248.987 neer, dat is € 18.734 meer dan het gemiddelde in de provincie Oost-Vlaanderen.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Oost-Vlaanderen betaalt u voor een appartement gemiddeld € 217.588; voor een Oost-Vlaamse villa telt u gemiddeld € 368.614 neer.

Natuur: is Gavere een groene stad?

Kunt u in Gavere op wandelafstand in de natuur terecht? 61% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 11,5% van het totale grondgebied van de gemeente.78% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 10% Gaverlingen mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Gavere?

STERKTES

 • Gaverlingen hebben minder moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • De Gaverling is rijker dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 20.781.
 • 0,2% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • Er zijn 8,6 plaatsen per honderd senioren in Gaverse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt lager dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.

ZWAKTES

 • De meerderheid van de Gaverlingen vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Leerlingen in Gaverse basisscholen hebben gemiddeld meer leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • 61% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is minder dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • Slechts een minderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.