Top

Huis te koop Denderleeuw

Huis kopen in Denderleeuw begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9470 voor huizen te koop!

Kijk je uit naar een huis te koop in Denderleeuw? Of je nu op zoek bent als Denderleeuwenaar of een nieuweling bent uit één van de omliggende gemeenten Welle, Kapelle Meersen, Iddergem, Grotendries, Ene, Leeuwbrug, Kleinedries, Huissegem, Wildebeek, Malegem, Lichtenhoek, Kleemputten, Bakergem Onze vastgoedmakelaar helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan woningen, nieuwbouw, landhuizen, bel étages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Denderleeuw’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Denderleeuw. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in de omgeving van Denderleeuw ? Lokale informatie

Denderleeuw is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Denderleeuw.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Denderleeuw diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Orga Denderleeuw, Metaalwerken Van Den Haute, Van Den Broeck / Gino, De Schampheleer / Rob, Van der Waerden, Zelfbouwmarkt, Arte Nuevo bvba – de keukenarchitecten denderleeuw, Hubo Aalst, Tmt, GAMMA Aalst.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Denderleeuw? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Denderleeuw ILvA op het adres Thontlaan 42, 9470 Denderleeuw.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Denderleeuw gaan bezoeken: Wellemeersen, Denderleeuw, Stuwsluis Denderleeuw, Bunker WO II, Denderleeuw, Stadspark Aalst, Mazenzeledries, Kasteel van Gaasbeek, PWWA Wijkwerken Denderleeuw, Buendia Tours Sprl.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Berlare broek, Paardeweide (Oost), Eendenkooi Nieuwdonk, Wijmeers, Paardebroek, Wijmeers, Kalkense Meersen, Hemelse Rij, Sluis in overstromingsgebied Bergenmeersen Wichelen, insectenhotel.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Denderleeuw

De gemiddelde prijs per m² in Denderleeuw voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.944.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Denderleeuw: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1875. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Denderleeuw: € 1.875 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.040 en € 3.138). Dit geeft een verschil van -13.79 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Denderleeuw? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Denderleeuw

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Steenweg, Landuitstraat, Hoogstraat, Guido Gezellestraat, A. Rodenbachstraat, Lindestraat, Broekstraat, Kerkstraat, Kouterbaan, Kapellestraat.

Woninginbraken: ligt Denderleeuw in een risicozone?

De agenten van de politiezone Denderleeuw/Haaltert registreerden op een jaar tijd 594 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 30,2 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 38,3 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Denderleeuw

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Denderleeuwenaar niet anders. Voor een huis in Denderleeuw telt u gemiddeld € 219.836 neer, dat is € 10.416 minder dan het gemiddelde in de provincie Oost-Vlaanderen.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Oost-Vlaanderen betaalt u voor een appartement gemiddeld € 217.588; voor een Oost-Vlaamse villa telt u gemiddeld € 368.614 neer.

Natuur: is Denderleeuw een groene stad?

Kunt u in Denderleeuw op wandelafstand in de natuur terecht? 99% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 21,6% van het totale grondgebied van de gemeente.69% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 19% Denderleeuwenaars mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Denderleeuw?

STERKTES

 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • 0,5% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • 99% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is meer dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • De politie registreerde minder diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.

ZWAKTES

 • Denderleeuwenaars hebben meer moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • De meerderheid van de Denderleeuwenaars vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt onder het Vlaamse gemiddelde.
 • Leerlingen in Denderleeuwse basisscholen hebben gemiddeld meer leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • De Denderleeuwenaar is armer dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 18.692.
 • Er zijn 7,4 plaatsen per honderd senioren in Denderleeuwse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • Slechts een minderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt hoger dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.