Top

Appartement te koop Zwalm

Appartement kopen in Zwalm begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9630 voor appartementen te koop!

Specifiek op zoek naar een appartement te koop in Zwalm? Of je nu op zoek bent als Zwalmenaar of een nieuweling bent uit één van de omringende gemeenten Dikkele, Munkzwalm, Roborst, Paulatem, Nederzwalm-Hermelgem, Meilegem, Sint-Maria-Latem, Sint-Denijs-Boekel, Sint-Blasius-Boekel, Rozebeke, Hundelgem, Hogewede, Bekmeers, Sint-Pieters ten Berge, Heufkenstraat, Grotenberg. Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET flats, nieuwbouw, lofts en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Zwalm’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Zwalm. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in regio Zwalm ? Lokale informatie

Zwalm is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Zwalm.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Zwalm?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 58% van de Zwalmenaars is tevreden met de culturele voorzieningen in de gemeente.Zwalm doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met weinig succes: slechts 40% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.68% van de 65-plussers in uw gemeente vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Zwalm?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 71% van de Zwalmenaars gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is meer dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (37%) is ‘s ochtends een halfuur tot een uur onderweg. 20% zit langer dan een uur in de auto op weg naar het werk of naar school.

Kinderopvang: is Zwalm goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw gemeente is het een van de 209 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 54 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Zwalm boven het Vlaamse gemiddelde.68% van de Zwalmse ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 723 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Zwalm doen het goed op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 9,0% van de kinderen met leerachterstand – dat is lager dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Zwalm goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 20.891 netto. Dat maakt Zwalm ‘rijker’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 6% van de Zwalmenaars had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 10 inwoners van uw gemeente elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Zwalm

De gemiddelde prijs per m² in Zwalm voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.933.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Zwalm: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2300. De prijs voor een appartement in Zwalm kan variëren tussen € 1.835 en € 3.098, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Zwalm? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Zwalm

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Zuidlaan, Heufkensstraat, Hundelgemsebaan, Boekelbaan, Steenweg, Noordlaan, Beerlegemsebaan, Borstekouterstraat, Lindestraat, Moldergem.