Top

Appartement te koop Zottegem

Appartement kopen in Zottegem begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9620 voor appartementen te koop!

Ben je op zoek naar een appartement te koop in Zottegem? Of je nu op zoek bent als Zottegemnaar of een nieuweling bent uit één van de omliggende gemeenten Grotenberge, Godveerdegem, Leeuwergem, Sint-Goriks-Oudenhove, Strijpen, Sint-Maria-Oudenhove, Velzeke-Ruddershove, Erwetegem, Elene, Ekenmolen, Ten Ede, Frankenbos, Eekhout, Driestegehucht, Lippenhove, Linden. Onze vastgoedmakelaar helpt je graag bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod appartementen, nieuwbouw, penthouses en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Zottegem’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Zottegem. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in de omgeving van Zottegem ? Lokale informatie

Zottegem is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Zottegem.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Zottegem?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 58% van de Zottegemnaars is tevreden met de culturele voorzieningen in de stad.Zottegem doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met wisselend succes: slechts 45% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.63% van de 65-plussers in uw stad vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Zottegem?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 53% van de Zottegemnaars gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is minder dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (31%) is ‘s ochtends een halfuur tot een uur onderweg. 30% zit langer dan een uur in de auto op weg naar het werk of naar school.

Kinderopvang: is Zottegem goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw stad is het een van de 735 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 38 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Zottegem onder het Vlaamse gemiddelde.64% van de Zottegemse ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 2.584 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Zottegem doen het behoorlijk op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 13,4% van de kinderen met leerachterstand – dat is hoger dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Zottegem goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 20.849 netto. Dat maakt Zottegem ‘rijker’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 5% van de Zottegemnaars had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 69 inwoners van uw stad elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Zottegem

De gemiddelde prijs per m² in Zottegem voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.875.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Zottegem: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2171. De prijs voor een appartement in Zottegem kan variëren tussen € 1.269 en € 3.490, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Zottegem? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Zottegem

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Gentse Steenweg, Provinciebaan, Elenestraat, Godveerdegemstraat, Grotenbergestraat, Ten Ede, Faliestraat, Tweekerkenstraat, Sint-Andriessteenweg, Meerlaan.