Top

Appartement te koop Ninove

Appartement kopen in Ninove begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9400 voor appartementen te koop!

Op zoek naar een appartement te koop in Ninove? Of je nu op zoek bent als Ninovenaar, Ninovieter of een inwijkeling bent uit één van de aanliggende gemeenten Nederhasselt, Meerbeke, Outer, Aspelare, Neigem, Lieferinge, Pollare, Appelterre-Eichem, Hegge, Drogentap, Denderwindeke, Meule Meersen, Vrekom, Voorde, Stene Brug, Okegem. Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan flats, nieuwbouw, penthouses en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Ninove’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Ninove. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in en rond Ninove ? Lokale informatie

Ninove is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Ninove.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Ninove?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 64% van de Ninovieters is tevreden met de culturele voorzieningen in de stad.Ninove doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met weinig succes: slechts 41% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.58% van de 65-plussers in uw stad vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Ninove?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 60% van de Ninovieters gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is minder dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (33%) is ‘s ochtends meer dan een uur onderweg.

Kinderopvang: is Ninove goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw stad is het een van de 1.167 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 36 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Ninove onder het Vlaamse gemiddelde.63% van de Ninoofse ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 3.912 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Ninove hebben het wat moeilijker op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 14,4% van de kinderen met leerachterstand – dat is hoger dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Ninove goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 18.749 netto. Dat maakt Ninove ‘rijker’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 9% van de Ninovieters had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 194 inwoners van uw stad elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Ninove

De gemiddelde prijs per m² in Ninove voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.918.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Ninove: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2290. De prijs voor een appartement in Ninove kan variëren tussen € 1.291 en € 3.506, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Ninove? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Ninove

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Brusselsesteenweg, Edingsesteenweg, Brakelsesteenweg, Geraardsbergsesteenweg, Aalstersesteenweg, Pamelstraat, Denderhoutembaan, Halsesteenweg, Eichemstraat, Nederwijk.