Top

Appartement te koop Herzele

Appartement kopen in Herzele begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9550 voor appartementen te koop!

Ben je op zoek naar een appartement te koop in Herzele? Of je nu op zoek bent als Herzelenaar of een nieuweling bent uit één van de nabijgelegen gemeenten Steenhuize-Wijnhuize, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Woubrechtegem, Hillegem, Hekkestraat, Heie, Borsbeke, Hoogstraat, Holbeek, Schoonderhage, Ressegem, Bauwenskouter, Zavelstraat, Wolvenstraat, Winkel. Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan flats, nieuwbouw, lofts en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Herzele’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Herzele. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in de omgeving van Herzele ? Lokale informatie

Herzele is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Herzele.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Herzele?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 84% van de Herzelenaren is tevreden met de culturele voorzieningen in de gemeente.Herzele doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met succes: 63% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.75% van de 65-plussers in uw gemeente vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Herzele?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 72% van de Herzelenaren gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is meer dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (35%) is ‘s ochtends een halfuur tot een uur onderweg. 22% zit langer dan een uur in de auto op weg naar het werk of naar school.

Kinderopvang: is Herzele goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw gemeente is het een van de 522 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 37 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Herzele onder het Vlaamse gemiddelde.74% van de Herzeelse ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 1.717 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Herzele doen het behoorlijk op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 12,1% van de kinderen met leerachterstand – dat is lager dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Herzele goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 20.046 netto. Dat maakt Herzele ‘rijker’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 8% van de Herzelenaren had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 26 inwoners van uw gemeente elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Herzele

De gemiddelde prijs per m² in Herzele voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.780.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Herzele: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2085. De prijs voor een appartement in Herzele kan variëren tussen € 1.301 en € 3.104, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Herzele? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Herzele

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Provincieweg, Stationsstraat, Hoogstraat, Borsbekestraat, Arestraat, Molenstraat, Perrestraat, Kauwstraat, Ressegemstraat, Dries.