Top

Immo Namen

Immo Desmet: nr. 1 Immo Makelaar in Namen

Ben je op zoek naar een immokantoor in Namen? Immobiliën Desmet, is een specialist in verkoop, verhuren of beleggen van immo in de provincie Namen met als hoofdstad Namen!

Als Namenaar helpen we je graag bij het verkrijgen of van de hand doen van een huis, flat, nieuwbouw, bouwgrond, gelijkvloerse woning, hoeve, handelspand, penthouse, parking in de provincie Namen met een oppervlakte van 3.666 km² en 487.145 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET huizen, flats, nieuwbouw, gronden, landhuizen, bel étages, magazijnen, penthouses, garages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Zoek je iets te huur? Geen probleem, Raadpleeg hier de lijst met ons volledige aanbod met immo te huur: woningen, appartementen, nieuwbouw woningen en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Namen? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Namen en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Namen hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Namen in Wallonië biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Frans.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Namen

De gemiddelde prijs per m² in Namen voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 1899,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +3.78%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +12.24% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 2283. De prijs voor een appartement in Namen kan variëren tussen van € 1.231 tot € 3.578, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 1516. De prijs voor een huis in Namen kan variëren tussen van € 683 tot € 2.671, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Namen? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Namen heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Namen altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Namen de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Namen is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een autonoom in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende partners
en we kunnen steunen op onze jarenlange ervaring om producten voor te stellen aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Namen diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: MD Asssurances, DVV Insurance, Jaspart-Bottin, CRELAN – ASSURANCES JENNEKENS & CIE, Alpha Conseils, LAMBOTTE, MD Assurances, Jaspart Bottin, A.G.O. Finance – AXA, ASSURANCES GUILLEAUME, Fintro – Puissant et Cie, Golinvaux-Bertinchamps, Rue Prée 7, 5640 Mettet, GUERISSE-MONFORT, MD Assurances, Jaspart-Bottin, CRELAN – ASSURANCES JENNEKENS & CIE, SOLUFINANCE.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Namen? In de eerste elf maanden van het jaar is het aantal inbraken met 7% gestegen ten opzichte van vorig jaar. In 2012 zijn er 718 incidenten. Dit zijn daden gepleegd door bendes uit het Oosten maar ook door ‘locals’. U kunt het deze vrijdagochtend in l’Avenir lezen.Inbraken nemen toe, evenals diefstal van auto’s. De meest gevoelige plek is Boulevard Cauchy, maar diefstallen hebben de neiging zich over de stad te verspreiden.Aan de andere kant, en dit is vrij goed nieuws, is de geweldsmisdaad onder controle.Er zijn tientallen aanvallen geweest op nachtwinkels en buurtwinkels. Informatie die betrekking heeft op politiewerk. In dit soort gevallen vinden we bijna negen op de tien auteurs. Een uitstekend ophelderingspercentage.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: Alarme De Clerck, Cridel Sécurité, AT Security, Chubb Security Systems, A.T. SECURITY, Reuter Protex sa, G4S Security Systems, Cridel Sécurité, Cridel Sécurité, Augen, Augen, Alarme De Clerck, Martin Frederic, Alarme-Habitat, Legrand Ets, MVS-SECURITY, L’Antivol, E.P.F.-Faccinetto, Baudot Fabien Léopold, C & Cure.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Namen gaan bezoeken: Pairi Daiza, Walibi Belgium, Citadel van Namen, Bobbejaanland, Bellewaerde, Familiepark Harry Malter, Attractiepark Koningin Fabiola, Efteling, Toverland, Terra Nova, Plopsaland De Panne, Naga Bay, Citadelpark, Kasteel van Boussu, NAM-IP computer museum, Mount Mara, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Espace de l’Homme de Spy – Centre d’interprétation & Office du tourisme, Kasteel van Beersel, Memoriaal van 1815.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Mare de la Ferme de Basseille, Réserve Naturelle de Sclaigneaux, Îles de Godinne, Réserve naturelle domaniale de Champalle, Citadel van Namen, RESERVE NATURELLE DE DEVANT-BOUVIGNES, Pré du Duc, Chavée des geux, Doode Bemde, Natuurreservaat grootbroek, Mares du bois de Lauzelle, Natuurgebied Salve Mater, Natuur.gebied Hazeberg, Natuur.gebied Koebos/langebos, Margijsbos, Chemin, Kummenbaan Pijlijzer, Terra Nova, Rosdel, Rozendaalbeekvallei.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Dinant, Rochefort, Gembloers, Ciney, Hastière, Andenne, Philippeville, Beauraing, Floreffe, Vresse-sur-Semois, Couvin, Fosses-la-Ville, Walcourt, Houyet, Somme-Leuze, Anhée, Gesves, Profondeville, Alle, Yvoir, Florennes, Mettet, Ohey, Sambreville, Assesse, Doische, Onhaye, Viroinval, Hamois, Cerfontaine, Fernelmont, La Bruyère, Celles, Bièvre, Gedinne, Havelange, Sombreffe, Éghezée, Jemeppe-sur-Sambre, Crupet, Falaën, Mariembourg, Chevetogne, Jambes, Laforêt, Vedrin, Han-sur-Lesse, Bouvignes-sur-Meuse, Luik, Thon.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Namen EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Namen EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Namen en omstreken.