Top

Immo Limburg

Immo Desmet: nr. 1 Immo Makelaar in Limburg

Ben je op zoek naar een immokantoor in Limburg? Immobiliën Desmet, is een specialist in verkoop, verhuren of beleggen van onroerend goed in de provincie Limburg met als hoofdstad Hasselt!

Als Limburgenaar helpen we je graag bij het verwerven of van de hand doen van een woning, appartement, nieuwbouwproject, bouwgrond, landhuis, villa, magazijn, loft, parking in de provincie Limburg met een oppervlakte van 2.422 km² en 860.204 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft huizen, appartementen, nieuwbouw, bouwgronden, chalets, villa’s, magazijnen, penthouses, parkings en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Op zoek naar iets te huur? Geen probleem, Ontdek het overzicht van vastgoed te huur: huizen, appartementen, nieuwbouwprojecten en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Limburg? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Limburg en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Limburg hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Limburg in Vlaanderen biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Nederlands.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Limburg

De gemiddelde prijs per m² in Limburg voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 1960,5.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +2.88%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +26.2% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 2278. De prijs voor een appartement in Limburg kan variëren tussen van € 1.351 tot € 3.488, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 1643. De prijs voor een huis in Limburg kan variëren tussen van € 908 tot € 2.810, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Limburg? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Limburg heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Limburg altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Limburg de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Limburg is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een autonoom kantoor dat adviseert in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en we kunnen steunen op onze jarenlange ervaring om producten voor te stellen aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Limburg diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: DVV Verzekeringskantoor OniVa, ALTROPlus, Verzekeringen Lemmens, Colson Verzekeringen, Hengelhoef Jaspers Zakenkantoor, Vandeborne, Loois Verzekeringen, Plevoets Verzekeringen, Kantoor Wysmans, Vanrusselt Zakenkantoor, KBC Verzekeringen Pollers, Claes Zakenkantoor, Meertens & Vangronsveld Verzekeringskantoor, Kantoor Vansweevelt, Zakenkantoor Vangenechten, Verzekeringen Myriam Thijs, Meyers-Brems & Co, Nulens Verzekeringskantoor.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Limburg? Ondanks een nationale daling van het aantal woninginbraken, slaan inbrekers in Limburg steeds vaker toe. In de eerste helft van vorig jaar werd er in Limburg in 1.774 woningen ingebroken, dat is zes procent meer dan in dezelfde periode. Limburg voert nochtans al jaren een verbeten strijd om het aantal woninginbraken fors in te dijken, maar de resultaten blijven voorlopig uit.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: Biesmans Beveiliging, Compuroland, Home Security Systems, Willen Eddy, LAReS, Varel Alarm, Ceulemans Security, Chubb Security Systems, Veran, Securetek, LAReS, VAREL SECURITY, Ceulemans Security, Delfa Protection, Varel Alarm, Veran, Securetek, Ges.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Limburg gaan bezoeken: Toverland, Steenkolenmijn Valkenburg, Pretpark de Valkenier, Mondo Verde, BillyBird Park Drakenrijk, AGOGO Valkenburg, Rodelbaan Valkenburg, Slot Schaesberg, MergelRijk, Continium discovery center, Smaakparels, Miljoenenlijn, Sprookjesbos, Fluweelengrot, Labyrint Drielandenpunt, SnowWorld Outdoor Park, Kasteelpark Born, Fun Beach Event & Leisurepark Panheel, Kinderstad Heerlen, Kasteelruïne Valkenburg.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de De Maten, Bomenlaan Wijshagen, Vallei van de Zwarte Beek, Natuurgebied Thiewinkel, Natuurgebied De Teut, Platwijers Natuurreservaat, Natuurreservaat Mombeekvallei, Duinengordel, De Kevie, Kempen~Broek, Wandelgebied Bokrijk/Kiewit, Natuurgebied Wijvenheide, Natuurgebied Bergerven, Smeetshof Reservaten Bocholt, Platte Lindenberg, Vallei van de Mangelbeek, Natuurreservaat Grote beek, De Zig, Bezoekerscentrum Hengelhoef, Vogeluitkijkpunt Molenplas.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Alken, As, Beringen, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heers, Herk-de-Stad, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Kortessem, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Nieuwerkerken, Oudsbergen, Peer, Pelt, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven, Zutendaal.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Limburg EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Limburg EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Limburg en omstreken.