Top

Vastgoed Gavere

DESMET Vastgoedmakelaar: (ver)koop of (ver)huur in Gavere

Bij de (ver)koop of (ver)huur van vastgoed in Gavere gaat u eerst advies inwinnen voor u een beslissing neemt. Dan wilt u medewerking en advies van een deskundige. Van een middelaar die u over alle aspecten gedetailleerd en deskundig kan adviseren. Die niet alleen het financiële plaatje belicht, maar ook met het oog van een bouwkundige naar een pand kijkt. Die een pand op de juiste waarde weet te schatten, maar ook hoe de prijs zich ontwikkelt als de conjunctuur omslaat. Die u alles kan vertellen over de (on)mogelijkheden voor opknapbeurt, expansie, conservering.

Die in regio 9890 en de provincie Oost-Vlaanderen niet alleen vraag en aanbod kent, maar ook de juiste mensen. Kortom, iemand die door de bril van de eigenaar meekijkt en met u meedenkt. Die vastgoedmakelaar met verstand van zaken is DESMET Vastgoed. De veelzijdige vastgoedpartner voor wie een woning zoekt of aanbiedt in Gavere en (deel)gemeenten): Gavere, Nazareth, Zingem, Oosterzele, Zwalm, De Pinte, Gent, Merelbeke.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan huizen, appartementen, nieuwbouw, gronden, chalets, hoeves, magazijnen, lofts, parkings en ander vastgoed te koop in Gavere!

Ons aanbod vastgoed te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Hoe vind je iets te huur? Geen probleem, kies gerust uit ons ruime aanbod van vastgoed te huur: woningen, appartementen, nieuwbouw en garages in Gavere.

Ons aanbod vastgoed te huur
Hulp inschakelen van een vastgoedmakelaar? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

Vastgoedkantoor met verstand van zaken

Wij zijn een innovatief vastgoedbureau dat het traditionele makelaars vak doorbreekt en iets nieuws brengt in Gavere en omgeving.
Wij snappen namelijk erg goed waar jij behoefte aan hebt bij het aan- of verkopen van een woning.

Veel makelaars hanteren in grote lijnen dezelfde verkoopstrategie. Dan wordt het natuurlijk moeilijk kiezen. Toch hebben wij onze slogan, ‘Wij doen het anders’ echt niet voor niks uitgekozen. Wij zijn innovatief op het gebied van de presentatie van de woningen en online marketing.

Door de combinatie van de traditionele kanalen (o.a. immodesmet.be) en moderne kanalen (Facebook) creëren wij voor onze klant meer potentiële kopers. Dit leidt tot een hogere verkoopprijs. Daarin zijn wij anders! Wij zijn de makelaar van Gavere en omstreken met het grootste bereik.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

10 redenen om te kiezen voor een erkende vastgoedmakelaar?

Waarom zou u beroep doen op vastgoedmakelaar De Smet bij het kopen, verkopen, huren, of verhuren van vastgoed? Wij geven alvast 10 redenen om te kiezen voor een erkend makelaar:

  1. Een ruim aanbod aan vastgoed in Gavere en omstreken.
  2. Een ruime ervaring en kennis binnen de vastgoedmarkt
  3. We weten welke attesten en certificaten er nodig zijn
  4. U bent zeker van een correcte prijsbepaling
  5. Een correcte kijk op de waarde van vastgoed.
  6. Zowel hulp bij de verkoop als verhuur van vastgoed.
  7. Advies over allerlei fiscale, financiële zaken, lening of over de verschillende premies.
  8. Complete verkoop of verhuur van uw vastgoed: promotie, bezichtigingen, akkoord regelen.
  9. Aangesloten en erkend door het BIV met als beroepstitel vastgoedmakelaar
  10. Onpartijdig: we beschermen de rechten van (ver)kopers & (ver)huurders.

WIJ DOEN HET ANDERS

Makelaar DESMET ontstond meer dan 25 jaar geleden in Gavere (Oost-Vlaanderen), waar ons hart (en kantoor) nog steeds ligt. Wij zijn vandaag een innovatief vastgoedkantoor dat het traditionele makelaarsvak doorbreekt en iets nieuws brengt in een stad zoals Gavere.

#1 OP SOCIAL MEDIA

Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich in deze tijd begeeft. Op deze manier kunnen wij de best mogelijke resultaten garanderen.

VASTGOEDSPECIALIST

We zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, aankoop, beheer en waardebepaling van vastgoed in Gavere en omstreken. Maar ook voor verzekeringen, kredieten en beleggingen kunt u bij ons terecht. In andere woorden doet makelaar DESMET het proces van A tot Z.

Erkende makelaar

aangesloten bij het B.I.V.

Makelaar De Smet is een erkende makelaar aangesloten bij het B.I.V. (BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars). Wij werken uitsluitend volgens de strakke plichtenleer & deontologische regels die deze erkenning ons oplegt. Gecombineerd met onze uitstekende reputatie en jarenlange ervaring garandeert dit U een service aan de allerbeste voorwaarden.

 

Een erkend vastgoedmakelaar in België biedt uw rust en zekerheid. Ga dus zeker in zee met een professional! Voor al uw vragen of bijkomende uitleg, kortom alle vastgoedservices staan wij graag tot uw beschikking. Aarzel niet om vastgoedmakelaar De Smet  te contacteren of eens langs te komen in ons makelaarskantoor.

Erkenning Controleren

Pas op voor Nepmakelaars

Wat dat concreet voor gevolgen kan hebben, werd in deze Telefacts-reportage op VTM heel treffend uitgelegd.

Huis verkopen?

De Smet geeft vastgoed advies

U wilt uw huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

 

Makelaar De Smet behartigt alleen uw belangen. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle en professionele verkoop/verhuur, dus als u eraan denkt om uw eigendom te verkopen of te verhuren, aarzel dan niet ons te contacteren.

Contacteer Ons
Heeft u specifieke vragen over vastgoed? Aarzel dan niet om een afspraak te maken!