Top

Immo Brussel Hoofdstedelijk Gewest

Makelaar De SmetVastgoedImmo Brussel Hoofdstedelijk Gewest

Immo Desmet: nr. 1 Immokantoor in Brussel Hoofdstedelijk Gewest

Ben je op zoek naar een immokantoor in Brussel Hoofdstedelijk Gewest? Immo Desmet, is een specialist in verkoop, verhuren of beleggen van immo in de provincie Brussel Hoofdstedelijk Gewest met als hoofdstad Brussel!

Als Brusselaar helpen we je graag bij het inkopen of het ontdoen van een huis, appartement, nieuwbouw, grond, gelijkvloerse woning, villa, magazijn, loft, garage in de provincie Brussel Hoofdstedelijk Gewest met een oppervlakte van 32,61 km² en 1,209 miljoen inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod huizen, appartementen, nieuwbouw, bouwgronden, gelijkvloerse woningen, hoeves, opbrengsteigendommen, lofts, garages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Op zoek naar iets te huur? Geen probleem, kies gerust uit ons ruime aanbod van immo te huur: huizen, flats, nieuwbouw en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Brussel Hoofdstedelijk Gewest? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Brussel Hoofdstedelijk Gewest en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Brussel Hoofdstedelijk Gewest hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Brussel Hoofdstedelijk Gewest in Brussel Hoofdstedelijk Gewest biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Nederlands & Frans.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Brussel Hoofdstedelijk Gewest

De gemiddelde prijs per m² in Brussel Hoofdstedelijk Gewest voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 3210.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.89%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +33.2% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 3356. De prijs voor een appartement in Brussel Hoofdstedelijk Gewest kan variëren tussen van € 2.179 tot € 5.448, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 3064. De prijs voor een huis in Brussel Hoofdstedelijk Gewest kan variëren tussen van € 1.791 tot € 5.246, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Brussel Hoofdstedelijk Gewest? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Brussel Hoofdstedelijk Gewest heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Brussel Hoofdstedelijk Gewest altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Brussel Hoofdstedelijk Gewest de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Brussel Hoofdstedelijk Gewest is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een autonoom adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende partijen
en we streven naar een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat te geven aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Brussel Hoofdstedelijk Gewest diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: Chubb European Group SE, Concordia, Aggalis insurance, DKV Belgium, ABP.Vercammen, Snediker-Graulich, Verzekeringen Louis Schrevens, Concordia, Concordia, ASSASSUR, Zakenkantoor Thielemans bvba, Groep Verlinden, Meynen Carl KBC Verzekeringen, DVV Insurance, Courtiers Associés, DRA Insurance, VANBREDA RISK, Marsh, Chubb, Fintro – Berlaimont.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Brussel Hoofdstedelijk Gewest? Waar in 2009 nog zowat 180.000 criminele feiten in het Brussels Gewest werden geregistreerd, zijn dat er in 2017 nog slechts 145.000. Toch is het Brussels gewest de enige regio waar in 2017 het aantal geregistreerde feiten lichtjes is toegenomen.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: De Grave Electro DGE, Alarm MCA Security, A.C.E., Green Light Security, Ceulemans Security, MCA Security, Reuter Protex Bruxelles, PROTECH ENTREPRISES, A.C.E., Securitel, G4S Security Systems, Green Light Security, Ges, BUREAU ET GESTION, TRV SECURITY, EFEM FIRE PROTECTION, ALARM MASTERS SA/NV, SAS Security.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Brussel Hoofdstedelijk Gewest gaan bezoeken: Grote Markt, Manneken Pis, Atomium, Mini-Europe, Koninklijk Paleis Van Brussel, Jubelpark, Koninklijke Musea Voor Schone Kunsten Van België, Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen, Musée Magritte.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Natuurreservaat Het Moeraske, Moeras van Jette, Natuureducatief gebied Charleroyhoeve, Erik’s Boomgaard, Natuurpunt Asse, Moeraske, Kerremansbos, Natuurpunt Asse, Jubelpark, Natuurreservaat ‘Oude Zuun’, Zoniënwoud, Kinsendaal-Kriekenputreservaat, Zoniënwoud, Verrewinkelbos, Natuurreservaat Land van Oppem, Noskoem Boske, Trawoolbeek Peutiebos, Zavelenberg, Peutiebos, Dorent-Nelebroek, Natuurreservaat Kinsendael-Kriekenput, Wolfsputten.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Anderlecht, Stad Brussel, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, St-Agatha-Berchem, St-Gillis, St-Jans-Molenbeek, St-Joost-ten-Node, St-Lambrechts-Woluwe, St-Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst, Watermaal-Bosvoorde.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Brussel Hoofdstedelijk Gewest EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Brussel Hoofdstedelijk Gewest EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Brussel Hoofdstedelijk Gewest en omstreken.