Top

Immo Galmaarden

Immo Desmet: nr. 1 Immobiliën in Galmaarden

Ben je op zoek naar een immobiliënkantoor in Galmaarden? Immobiliën Desmet, is een referentie in verkoop, verhuren of beleggen van vastgoed in de gemeente Galmaarden (vertaling: N/A) en omstreken!

Als Galmaardenaar helpen we je graag bij de aankoop of verhandelen van een huis, flat, nieuwbouwproject, grond, chalet, hoeve, opbrengsteigendom, loft, parking in regio 1570.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET woningen, appartementen, nieuwbouw, gronden, chalets, bel étages, opbrengsteigendommen, penthouses, garages en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Zoek je iets te huur? Geen probleem, kies gerust uit ons ruime aanbod van vastgoed te huur: huizen, flats, nieuwbouwprojecten en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio 1570? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Galmaarden en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Galmaarden, gemeente in de provincie Vlaams-Brabant hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Galmaarden biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement.

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Galmaarden

De gemiddelde prijs per m² in Galmaarden voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1.839.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2246. De prijs voor een appartement in Galmaarden kan variëren tussen € 898 en € 3.097, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1813. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Galmaarden: € 1.813 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.004 en € 2.982). Dit geeft een verschil van -19.28 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Galmaarden? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in regio 1570 heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen Galmaarden en omgeving ingenomen door verkopen in straten zoals Ninoofsesteenweg, Statiestraat, Stationsstraat, Geraardsbergsestraat, Plaatsstraat, Molenstraat, Flieterkouter, Muylebeekstraat, Werfstraat, Hollestraat. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Galmaarden altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Galmaarden de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Galmaarden is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een autonoom adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en we kunnen steunen op onze jarenlange ervaring om producten voor te stellen aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Makelaar De Smet staat voor Persoonlijk, Servicesgericht en Professioneel. Deskundig advies, persoonlijke begeleiding & persoonlijke betrokkenheid, staan bij ons hoog in het vaandel.
Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in Galmaarden en omliggende steden: Tollembeek, Vollezele, Sint-Paulus, Sint-Leonardus, Blijkeer, Hazendries, Gemelingen, Dronkaard, Bosveld, Stevelberg, Herhout, Eetvelde, Bruinsbroek, Nemerkendries, Muilebeek, Middeleers.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Galmaarden EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Galmaarden EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Galmaarden en omstreken.