Top

Appartement te koop Sint-Pieters-Leeuw

Makelaar De SmetVastgoed Immo Vlaams-BrabantAppartement te koop Sint-Pieters-Leeuw

Appartement kopen in Sint-Pieters-Leeuw begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 1600 voor appartementen te koop!

IMMO DESMET helpt je graag bij je zoektocht naar een appartement te koop in Sint-Pieters-Leeuw? Of je nu op zoek bent als Sint-Pieters-Leeuwenaar, Leeuwenaar of een nieuwkomer bent uit één van de omringende gemeenten Vlezenbeek, Ruisbroek, Sint-Laureins-Berchem, Oudenaken, Ten Top, Zuen, Brukom, Klein Bijgaarden, Schamelbeek, Rattendaal, Beisberg, Mekingen, Kwade Wegen, Rukkelingen, Opbeek. Wij begeleiden jouw praktisch en juridisch bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan appartementen, nieuwbouw, penthouses en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Sint-Pieters-Leeuw’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Sint-Pieters-Leeuw. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in regio Sint-Pieters-Leeuw ? Lokale informatie

Sint-Pieters-Leeuw is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Sint-Pieters-Leeuw.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Sint-Pieters-Leeuw?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 53% van de Leeuwenaars is tevreden met de culturele voorzieningen in de gemeente.Sint-Pieters-Leeuw doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met weinig succes: slechts 41% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.69% van de 65-plussers in uw gemeente vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Sint-Pieters-Leeuw?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 59% van de Leeuwenaars gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is minder dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (40%) is ‘s ochtends een halfuur tot een uur onderweg. 12% zit langer dan een uur in de auto op weg naar het werk of naar school.

Kinderopvang: is Sint-Pieters-Leeuw goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw gemeente is het een van de 1.099 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 28 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Sint-Pieters-Leeuw ver onder het Vlaamse gemiddelde.44% van de Leeuwse ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 2.890 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Sint-Pieters-Leeuw hebben het wat moeilijker op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 17,6% van de kinderen met leerachterstand – dat is hoger dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Sint-Pieters-Leeuw goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 18.067 netto. Dat maakt Sint-Pieters-Leeuw ‘armer’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 9% van de Leeuwenaars had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 106 inwoners van uw gemeente elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Sint-Pieters-Leeuw

De gemiddelde prijs per m² in Sint-Pieters-Leeuw voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2.347.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +6.4%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +28.47% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Sint-Pieters-Leeuw: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2651. De prijs voor een appartement in Sint-Pieters-Leeuw kan variëren tussen € 1.818 en € 3.794, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Sint-Pieters-Leeuw? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Sint-Pieters-Leeuw

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Bergensesteenweg, Brusselbaan, Postweg, Fabriekstraat, Jan Vanderstraetenstraat, Georges Wittouckstraat, Boomkwekerijstraat, Galgstraat, Ruisbroeksesteenweg, L.A. Schockaertstraat.