Top

Huis te koop Zarlardinge

Huis kopen in Zarlardinge begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9500 voor huizen te koop!

Specifiek op zoek naar een huis te koop in Zarlardinge? Of je nu op zoek bent als Zarlardingenaar of een inwijkeling bent uit één van de rondom liggende gemeenten Galmaarden, Geraardsbergen IMMO DESMET begeleid je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod woningen, nieuwbouw, chalets, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Zarlardinge’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Zarlardinge. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Zarlardinge ? Lokale informatie

Zarlardinge is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Zarlardinge.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Zarlardinge diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: GAMMA Geraardsbergen, Brico Geraardsbergen, Scheerlinck BVBA, Lecot Geraardsbergen, Colliertrans, A. Wijnant Nv, Wijnant, Goossens Luc, Matthieu Baertsoen, Hubo Lessines.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Zarlardinge? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Geraardsbergen ILvA op het adres Dagmoedstraat 80, 9506 Geraardsbergen.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Zarlardinge gaan bezoeken: Reuzenkot, Dierkosttoren, Manneken Pis, Oude Marbol, Sint-Catharinakerk van Geraardsbergen, Grupellopark, Musea Hunnegem, Kasteel Van Boelare, De Marbol, t Aloam Museum.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Domein Kriephoek, Bolveerput, Merelbeekse Scheldemeersen.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Zarlardinge

De gemiddelde prijs per m² in Zarlardinge voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 1791.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Zarlardinge: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1562. De prijs voor een huis in Zarlardinge kan variëren van € 1.025 tot € 3.204, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Zarlardinge? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Zarlardinge

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Brouwierstraat, Gelembekestraat, Longpontstraat, Pastorijstraat, Zarlardingeplein.