Top

Huis te koop Smetlede

Huis kopen in Smetlede begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9340 voor huizen te koop!

IMMO DESMET helpt je graag bij je zoektocht naar een huis te koop in Smetlede? Of je nu op zoek bent als Smetledenaar of een nieuwkomer bent uit één van de rondom liggende gemeenten Erpe-Mere, Lede, Oosterzele, Wetteren Onze vastgoedmakelaar helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Vind bij IMMO DESMET woningen, nieuwbouw, herenhuizen, villa’s en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Smetlede’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Smetlede. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in de omgeving van Smetlede ? Lokale informatie

Smetlede is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Smetlede.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Smetlede diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Van Hedent en Zoon, Wouter Huylenbroeck, Van Limbergen Gert, Stiel, Danito, Artstone Lede, Ondern L Verbeke, Hubo Wetteren, De Smet Koen, Knektin.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Smetlede? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Containerpark Lede op het adres Kleiweg 20, 9340 Lede.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Smetlede gaan bezoeken: Smetlede, kermis lede, Kasteel Van LEDE, Sint-Jozefskapel, Wanzele, Lede, Papegem, Kalkense Meersen, Oordegem, Oud-Smetleedse bossen.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Reytmeersen, Reytmeersen, Scheldevallei.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Smetlede

De gemiddelde prijs per m² in Smetlede voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2019.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Smetlede: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 1817. De prijs voor een huis in Smetlede kan variëren van € 1.439 tot € 3.077, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Smetlede? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Smetlede

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Briel, Kerkhofstraat, Schildekensstraat, Smetledestraat.