Top

Huis te koop Laarne

Huis kopen in Laarne begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9270 voor huizen te koop!

Ben je op zoek naar een huis te koop in Laarne? Of je nu op zoek bent als Laarnenaar of een inwijkeling bent uit één van de rondom liggende gemeenten Kalken, Gerinkstraat, Ertbuur, Eekhoek, Broekmeers, Brandemanstraat, Laarnehoek, Hogendries, Zomerstraat, Zand, Gaver, Eethoek, Brugstraat, Meirhoek, Meerstraat, Kruisen Onze vastgoedmakelaar helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod huizen, nieuwbouw, herenhuizen, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Laarne’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Laarne. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in en rond Laarne ? Lokale informatie

Laarne is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Laarne.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Laarne diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: De Gelder Bouwmaterialen bvba, G.Q. Ferré Bvba, Demula nv, GAMMA Wetteren, Stallo Doe het Zelf, Vloeren V.M, Hubo Wetteren, De Smet / Dirk.

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Laarne? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark Laarne op het adres Veldmeersstraat 2, 9270 Laarne.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Laarne gaan bezoeken: Kasteel van Laarne, Kerk van Laarne, Oorlogsmonument Kalken, Berlinde Kapel, V1 monument, Laarne, Kalken, Damvallei, Kerkhof van Laarne, Kalkense Meersen.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de De Rietbeemd – Prés Rosières, Rietbeemd, Boelaremeersen, KORTELAKE, Natuurreservaat Moenebroek, Gemene Meers, Brouwierbos, De Nuchten, Kluysbos, Tournibois, Trimpontbos, Bos Ter Rijst, Natuurgebied ’t Burreken, Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, Bos Ter Eecken, Parkbos, Herinneringsbos Ronse, De Kjeiring, Parkbos-Uilenbroek, Parc de Frasnes-les-Bassins, De Rietbeemd – Prés Rosières, Rietbeemd, Boelaremeersen, KORTELAKE, Natuurreservaat Moenebroek, Gemene Meers, Brouwierbos, De Nuchten, Kluysbos, Tournibois, Trimpontbos, Bos Ter Rijst, Natuurgebied ’t Burreken, Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, Bos Ter Eecken, Parkbos, Herinneringsbos Ronse, De Kjeiring, Parkbos-Uilenbroek, Parc de Frasnes-les-Bassins.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Laarne

De gemiddelde prijs per m² in Laarne voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2.263.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Laarne: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2223. De huizen hebben een lagere prijs per m² in Laarne: € 2.223 gemiddeld (de prijs schommelt tussen € 1.238 en € 3.478). Dit geeft een verschil van -13.94 % vergeleken met appartementen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Laarne? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Laarne

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Provinciebaan, Heirweg, Steentjestraat, Nerenweg, Warande, Hoogstraat, Vaartstraat, Lange Meire, Lepelstraat, Kerkstraat.

Woninginbraken: ligt Laarne in een risicozone?

De agenten van de politiezone Wetteren/Laarne/Wichelen registreerden op een jaar tijd 287 diefstallen, afpersingen en geweldmisdrijven, omgerekend zo’n 22,9 per duizend inwoners. In soortgelijke gemeenten gaat het gemiddeld om 22,9 feiten per duizend inwoners.

Woningprijzen: hoeveel kost een huis in Laarne

De Vlaming heeft een baksteen in de maag, dat is bij een Laarnenaar niet anders. Voor een huis in Laarne telt u gemiddeld € 214.958 neer, dat is € 15.295 minder dan het gemiddelde in de provincie Oost-Vlaanderen.Ook appartementen en villa’s blijken in trek. Daarover zijn helaas geen recente prijzen beschikbaar, maar in de provincie Oost-Vlaanderen betaalt u voor een appartement gemiddeld € 217.588; voor een Oost-Vlaamse villa telt u gemiddeld € 368.614 neer.

Natuur: is Laarne een groene stad?

Kunt u in Laarne op wandelafstand in de natuur terecht? 49% van de inwoners vindt op minder dan 800 meter van zijn woonplaats een gezonde dosis (wijk)groen, zoals bijvoorbeeld een park. Dat ‘wijkgroen’ beslaat 9,2% van het totale grondgebied van de gemeente.87% van de inwoners is tevreden met de natuur- en groenvoorzieningen in de buurt. Voor 6% Laarnenaars mag het gras nog altijd wat groener zijn aan de overkant: zij hadden liever zicht op meer groen gehad vanuit hun woning.

Een samenvatting van uw stad: sterkte en zwaktes van Laarne?

STERKTES

 • Laarnenaars hebben minder moeite met mensen uit een andere cultuur dan de gemiddelde Vlaming.
 • Slechts een minderheid van de Laarnenaars vindt het verkeer niet veilig genoeg om kinderen alleen naar school te laten gaan.
 • Het aantal opvangplaatsen voor peuters ligt boven het Vlaamse gemiddelde.
 • Leerlingen in Laarnse basisscholen hebben gemiddeld minder leerachterstand dan in de rest van Vlaanderen.
 • Hier zijn meer mensen aan het werk dan het Vlaamse gemiddelde.
 • De Laarnenaar is rijker dan de gemiddelde Vlaming: op de belastingaangifte staat hier bij de inkomsten gemiddeld € 21.017.
 • 0,2% moet rondkomen met een leefloon. Het Vlaamse gemiddelde is 0,6%.
 • De meerderheid is tevreden met de jongerenvoorzieningen die de gemeente aanbiedt.
 • Het algemeen onveiligheidsgevoel ligt lager dan in de gemiddelde Vlaamse gemeente.

ZWAKTES

 • 49% woont op minder dan 800 meter van ‘wijkgroen’, zoals een park. Dat is minder dan gemiddeld in Vlaanderen.
 • Er zijn 7,6 plaatsen per honderd senioren in Laarnse woonzorgcentra en assistentiewoningen. De gemiddelde Vlaamse gemeente heeft er 8.
 • De politie registreerde meer diefstallen en geweldmisdrijven dan in soortgelijke gemeentes.