Top

Huis te koop Dikkelvenne

Huis kopen in Dikkelvenne begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9890 voor huizen te koop!

Op zoek naar een huis te koop in Dikkelvenne? Of je nu op zoek bent als Dikkelvennenaar of een nieuweling bent uit één van de nabijgelegen gemeenten Gavere, Zwalm, Oosterzele, Zingem We helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Ruim aanbod huizen, nieuwbouw, landhuizen, hoeves en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop

Stel jouw ‘huis kopen Dikkelvenne’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe huizen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een huis kopen Dikkelvenne. Merk je dat je teveel huizen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomhuis voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Huis kopen in regio Dikkelvenne ? Lokale informatie

Dikkelvenne is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een huis koopt in Dikkelvenne.

Doe-het-zelf winkels

Heb je iets nodig voor jouw nieuwe huis? Gelukkig zijn er in Dikkelvenne diverse doe-het-zelfzaken voor de handig harry: Hubo Gavere, Dhondt / Carlos, Dm Laminaat, De Fauw, De Fauw & Zonen nv, Moerman Nv, Dafco, Alu Van Lancker &Zn, Purakeukens, Bockstaele / A..

Containerparken

Heel wat afval dat je kwijt wilt na de aankoop van je huis in Dikkelvenne? Ga gerust langs bij het gemeentelijke recyclagepark zoals Recyclagepark op het adres Brandweerstraat 16, 9890 Gavere.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Dikkelvenne gaan bezoeken: Burcht van Gavere, Rond Zingem, Grootmeers en Kleinmeers Natuurdomein, Sint-Christianakapel, Dikkelvenne, De Poort, Zwalmvallei, Gavere, Reuzenkot, Sint-Bavokerk, Baaigem.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Kluizenbos, Wellemeersen, Valleibos, natuurgebied Pullewouwe, Hertigembos, Kapellemeersen, Dam.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Dikkelvenne

De gemiddelde prijs per m² in Dikkelvenne voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2266.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +7.22%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +44.32% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van huizen te koop in Dikkelvenne: van herenhuizen, rijhuizen en misschien wel ook beluikhuisjes, studentenhuizen. Ben je eerder op zoek naar een huis met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwhuis of volledig gerenoveerd huis. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een huis om zelf te renoveren…

aanbod huizen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de € 2002. De prijs voor een huis in Dikkelvenne kan variëren van € 1.553 tot € 3.730, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Dikkelvenne? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Huis kopen Dikkelvenne

Wil je een huis kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een huis kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een huis te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een huis kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe thuis in Gooik tussen het huizen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een huis kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een huis kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: André de Rouckstraat, Blokstraat, Bronnenweelde, Eikstraat, Hofkouterstraat, Kerkstraat, Lindestraat, Openveldstraat, Populierenstraat, Saksenboomstraat, Sint Christianastraat, Toekomststraat.