Top

Appartement te koop Wortegem-Petegem

Makelaar De SmetVastgoed Immo Oost-VlaanderenAppartement te koop Wortegem-Petegem

Appartement kopen in Wortegem-Petegem begint op Makelaardesmet.be. Uw onafhankelijk makelaar in regio 9790 voor appartementen te koop!

Ben je op zoek naar een appartement te koop in Wortegem-Petegem? Of je nu op zoek bent als Wortegem-Petegemnaar of een nieuweling bent uit één van de aanpalende gemeenten Wortegem, Elsegem, Walem, Ooike, Petegem, Petegem-aan-de-Schelde, Grotenkeer, Francquaart, Dries, Doorn, Motte, Merhaaghoek, Kwaadestraat, Knok, Kauborre, Huiwede. Onze vastgoedmakelaar helpt je graag bij het vinden van jouw droomappartement.

immo te koop bij vastgoedkantoor

Een zeer ruim aanbod aan appartementen, nieuwbouw, lofts en ander vastgoed te koop!

Appartementen te koop

Stel jouw ‘appartement kopen Wortegem-Petegem’ gratis zoekvraag in

Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met regelmaat brengen wij je op de hoogte van het nieuwste woningaanbod! Nieuwe appartementen welke aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen ontvang je per email. Zo ondersteunen we je graag optimaal bij een appartement kopen Wortegem-Petegem. Merk je dat je teveel appartementen krijgt toegestuurd die niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij jouw zoekprofiel verfijnen, zodat jij een nog passender aanbod ontvangt. Komt jouw droomappartement voorbij, dan helpen wij je graag met de aankoop.

Appartement kopen in de omgeving van Wortegem-Petegem ? Lokale informatie

Wortegem-Petegem is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Hieronder alvast lokale informatie die je zeker kan gebruiken wanneer je een appartement koopt in Wortegem-Petegem.

Ontspannen: hoe zit het met de ontspanning in Wortegem-Petegem?

Tijd om de zorgen van uw dag af te schudden. U kunt een terrasje doen, gaan sporten, of eventueel wat cultuur opsnuiven. Wat die laatste optie betreft: 64% van de inwoners van Wortegem-Petegem is tevreden met de culturele voorzieningen in de gemeente.Wortegem-Petegem doet ook zijn best om jongeren te bekoren. Met wisselend succes: slechts 49% is tevreden met de voorzieningen voor de jeugd.79% van de 65-plussers in uw gemeente vindt ten slotte dat er voldoende activiteiten voor hen worden georganiseerd.

Verkeer: wat met de mobiliteit in Wortegem-Petegem?

Als u de auto van stal haalt, bent u niet de enige: 78% van de inwoners van Wortegem-Petegem gaat bijna dagelijks achter het stuur zitten richting werk of school. Dat is meer dan in de rest van Vlaanderen.De grootste groep (37%) is ‘s ochtends een kwartier tot een halfuur onderweg. 17% zit langer dan een uur in de auto op weg naar het werk of naar school.

Kinderopvang: is Wortegem-Petegem goed voor gezinnen?

Voor u is uw kind één uit duizend, voor uw gemeente is het een van de 186 peuters die kan worden opgevangen in de crèche. Met 52 opvangplaatsen per 100 kinderen zit Wortegem-Petegem boven het Vlaamse gemiddelde.80% van de ouders is tevreden over de plaatselijke kinderopvang.Wie kleuters en iets oudere kinderen op de achterbank vervoert, zet ze ‘s ochtends dan weer samen met 508 anderen af aan de schoolpoort. Kinderen in Wortegem-Petegem doen het goed op school: in het vierde leerjaar van het lager onderwijs kampt 8,6% van de kinderen met leerachterstand – dat is lager dan het Vlaamse gemiddelde.

Loon: verdienen de inwoners van Wortegem-Petegem goed hun brood?

De kans is klein dat uw buren hun loonbriefjes met u delen, maar volgens hun belastingaangifte verdienen ze per jaar gemiddeld € 20.915 netto. Dat maakt Wortegem-Petegem ‘rijker’ dan gelijkaardige gemeenten.Niet iedereen heeft het even makkelijk: 6% van de inwoners van Wortegem-Petegem had het voorbije jaar problemen om de rekeningen te betalen. Bovendien moeten 6 inwoners van uw gemeente elke maand rondkomen met een leefloon.

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomappartement of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Wortegem-Petegem

De gemiddelde prijs per m² in Wortegem-Petegem voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt € 2.006.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +5.44%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +31.27% gestegen.

Bij IMMO DESMET hebben we een ruim aanbod van appartementen te koop in Wortegem-Petegem: van herenappartementen, rijappartementen en misschien wel ook beluikappartementjes, studentenappartementen. Ben je eerder op zoek naar een appartement met tuin of met een halfopen bebouwing? Gaat je voorkeur uit naar een instapklaar nieuwbouwappartement of volledig gerenoveerd appartement. Heb je weinig budget dan kies je misschien beter voor een appartement om zelf te renoveren…

aanbod appartementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de € 2524. De prijs voor een appartement in Wortegem-Petegem kan variëren tussen € 1.297 en € 2.914, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod appartementen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Wortegem-Petegem? Contacteer ons voor een gratis schatting!

appartement kopen Wortegem-Petegem

Wil je een appartement kopen in Gooik? Wilt u niet in Gooik centrum een appartement kopen? Geen probleem, bij IMMO DESMET vindt u ook zeker wel een appartement te koop in één van de deelgemeenten: Neigem, Oetingen, Leerbeek, Lieferinge, Kester, Herfelingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Denderwindeke, Sint-Kwintens-Lennik, Roosdaal, Heikruis, Elingen, Meerbeke, Vollezele.

Kies voor een ervaren en erkende vastgoedspecialist in Gooik

Wil je een appartement kopen in Gooik? Vind jouw nieuwe tappartement in Gooik tussen het appartementen aanbod van IMMO DESMET.In deze tijd is een appartement kopen in Gooik geen geen makkelijke taak. Je bent namelijk niet de enige woningjager. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken? IMMO DESMET biedt precies de hulp die jij nodig hebt.

De straten en gehuchten

Ga je een appartement kopen in Gooik, dan moet je toch wel eens gehoord hebben over deze gehuchten: Kester, Oetingen, Leerbeek, Groten Haardinge, Ekelendries, Kleinen Haardinge, Bergom, Bosstraat, Kwakenbeek, Koekelberg, Hoezenbroek, Terlo, Rozenbroek, Bergenbroek, Woestijn, Heide. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse straten die we graag even oplijsten: Waregemseweg, Oudenaardseweg, Kortrijkstraat, Lindestraat, Vrezeveld, St. Martinusstraat, Langestraat, Biesbosstraat, Kastanjeplein, Vlaamse Ardennenstraat.