Top

Immo Luik

Immo Desmet: nr. 1 Immobiliën in Luik

Ben je op zoek naar een immokantoor in Luik? Immobiliën Desmet, is een autoriteit in verkoop, verhuren of beleggen van vastgoed in de provincie Luik met als hoofdstad Luik!

Als Luikenaar helpen we je graag bij de aankoop of de verkoop van een woning, flat, nieuwbouw, bouwgrond, gelijkvloerse woning, hoeve, handelspand, loft, parking in de provincie Luik met een oppervlakte van 3.862 km² en 1.094.791 inwoners .

immo te koop bij vastgoedkantoor

IMMO DESMET heeft woningen, appartementen, nieuwbouw, gronden, herenhuizen, hoeves, winkels, lofts, parkings en ander vastgoed te koop!

aanbod immo te koop
immo te huur bij vastgoedkantoor

Hoe vind je iets te huur? Geen probleem, Raadpleeg hier de lijst met ons volledige aanbod met panden te huur: woningen, appartementen, nieuwbouw woningen en garages.

aanbod immo te huur
Hulp nodig voor uw vastgoed in regio Luik? Laat u bijstaan door een ervaren, erkende & onafhankelijke vastgoedmakelaar!

DESMET, uw immokantoor in Luik en omstreken

Met ons uitgebreide bereik als vastgoedmakelaar in Luik hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand.

Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Een makelaar van DESMET Makelaars uit Luik in Wallonië biedt je de slimste en meest oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement, al dan niet in de officiële taal van de provincie: het Frans (en Duits).

Als all inclusive makelaar bieden we uiteraard ook uitgebreide makelaarsdiensten: hypotheekadvies, waardebepaling en onze gratis zoekopdracht. Ontdek het aanbod van vastgoed te koop of te huur, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor vastgoedadvies op maat!

Als vastgoedmakelaar helpen we u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande woning.

Vastgoedcijfers in Luik

De gemiddelde prijs per m² in Luik voor alle soorten vastgoed gecombineerd bedraagt 1803.
Op één jaar stijgen de prijzen gemiddeld met +4.49%; en de laatste 10 jaar zijn de prijzen met +27.69% gestegen.

De gemiddelde prijs per m² voor een appartement schommelt rond de 2048. De prijs voor een appartement in Luik kan variëren tussen van € 1.152 tot € 3.190, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod apprtementen te koop

De gemiddelde prijs per m² voor een huis schommelt rond de 1558. De prijs voor een huis in Luik kan variëren tussen van € 731 tot € 2.743, afhankelijk van de zone waar je een aankoop wenst te doen.

aanbod huizen te koop
Wil je de waarde kennen van je woning in Luik? Contacteer ons voor een gratis schatting!

Specialist in koop en verkoop van Immobiliën

Het team van IMMO DESMET actief in Luik heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie. Door slimme marketing, creatief makelen, afspraken nakomen maar vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en aankopers zorgt ons immo agentschap in de regio Luik altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat IMMO DESMET in Luik de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Luik is geworden!

Makelaar voor immo, verzekeringen, kredieten en beleggingen

Makelaar DeSmet is een zelfstandig adviesbureau gespecialiseerd in verzekeringen, vastgoed, beleggingen, kredieten en financiële dienstverlening. Wij werken samen met verschillende maatschappijen
en bieden allerlei professionele diensten aan zowel particulieren, zelfstandigen en KMO’s als vrije beroepen.

Lokale verzekeraars

Jouw woning laten verzekeren bij een lokale verzekeringsmakelaar? Gelukkig zijn er in Luik diverse verzekeraars actief om jouw nieuwe woning te beschermen tegen brand, water en stormschade: Laval, Kindermans Kantoor, Dejardin Adviesburau, P & V Assurances, DVV Insurance, Solufinance, Omnium (L’), Marsh, Axa Banque-Appeldoorn-Watrin, Alpha Conseils, W.D.M, A C I, P & V Assurances Fléron, Bureau d’assurances et crédits Mghoghi, R.G. FINANCES, Fintro-Fleron-Hubin Philippe SPRL, Paques Gaicki, ASSURANCES JEAN COLSON ET FILS.

Veiligheid en inbraken

Hoe zit het met de veiligheid in Luik? Tijdens de eerste negen maanden van het jaar zijn er 3% minder inbraken op het grondgebied van de stad Luik in vergelijking met 2017, tijdens dezelfde periode vernamen we donderdag van de politie van Luik, in de marge van de nationale actie tegen inbraken “Un jour sans”. “Terwijl er in 2017 1.286 inbraken waren, over de eerste negen maanden van het jaar, zijn er dit jaar 1.247 in dezelfde periode. Dat is 3% minder”, stelt de politie van Luik.De Luikse statistieken geven aan dat het aantal inbraken (inbraken in huizen, winkels, enz.) Al jaren daalt. “We zien dat deze feiten op vrijdag overdag en ’s avonds en in weekendnachten meer worden gepleegd”, zei de politie van Luik, eraan toevoegend dat deze daling met name te danken is aan het proactieve werk van de bevolking. In de eerste negen maanden van het jaar zijn er 3% minder inbraken op het grondgebied van de stad Luik in vergelijking met 2017, tijdens dezelfde periode, vernamen we donderdag van de Luikse politie, in de marge van de nationale actie tegen inbraken.
Het is daarom geen slecht idee om beroep te doen op een lokale installateur van alarmsystemen of beveiliging: Securetek, Veran, Securitel, Reuter Protex sa, MD alarmes, Ges, Reuter Protex sa, ACCESS SECURITY, ISIS Security, SOS Security, ALARM LOUYS, ALARM CAR, MK Sécurité, Mosanweb.com, BG Sécurité, AZ SECURITY, VM Sécurité, AM Security-Adelin Moureau.

Bezienswaardigheden

In jouw vrije tijd kan je zeker eens deze bezienswaardigheden in Luik gaan bezoeken: Coteaux de la Citadelle, Montagne de Bueren, Sint-Lambertusplein, Paleis van de Prins-bisschoppen, Belvédère Liège, Espace Tivoli, Parc de la Boverie, Le Hangar, Fontaine de Saint-Jean-Baptiste, Openluchtmuseum van Sart-Tilman, Sint-Jacobskerk, Parc de la Citadelle, Aquarium-Museum, Fort Lantin asbl, La Boverie, Tchantches Museum, Archéoforum, Cybernetic Light Tower, Park d’Avroy, Trésor de Liège.

Parken & natuur

Misschien wil je ook eens de parken of natuur in de regio ontdekken, dan kan je terecht bij de Réserve Naturelle Natagora : Île aux corsaires, L’Ange Nature, Terril de la Petite Bacnure, Arbres Remarquables, Zone Humide, Parc de la Boverie, Reforestation Autoroutière, Chavée ou Vallon Sec (Paysage Traditionnel), Park d’Avroy, Le Hemlot, De Grindgroeve van Brock, Regénération Spontanée de la Végétation, Montagne de Bueren, Aquarium-Museum, Botanical Garden, Brouhire-d’Emael, Natuurgebied Heyoel, Comblain-au-Pont: Le Sentier Geologique, Coteaux de la Citadelle, Archéoforum.

Vastgoedmakelaar De Smet:

Persoonlijk, Servicegericht en Professioneel

Vastgoedmakelaar De Smet bezit uitgebreide kennis aangaande de processen rondom verkoop, aankoop, verhuur, beheer en waardebepaling van woningen en bedrijfs onroerend goed in steden zoals Spa, Verviers, Malmedy, Herve, Hoei, Eupen, Chaudfontaine, Stavelot, Theux, Aywaille, Blegny, Modave, Sankt Vith, Weismes, Wezet, Bütgenbach, Seraing, Amay, Trois-Ponts, Kelmis, Jalhay, Soumagne, Esneux, Herstal, Hamoir, Amel, Trooz, Ferrières, Welkenraat, Stoumont, Pepinster, Hannuit, Borgworm, Olne, Aubel, Büllingen, Flémalle, Wanze, Comblain-au-Pont, Limburg, Bitsingen, Blieberg, Balen, Raeren, Sprimont, Burg-Reuland, Fléron, Ans, Sint-Niklaas, Grâce-Hollogne.

AFSPRAAK MET ONZE AANKOOPMAKELAAR

EEN WONING KOPEN IN Luik EN OMGEVING?

Heb je een leuke woning gevonden of misschien al zelfs bezichtigd bij een collega makelaar? Een DESMET aankoopmakelaar begeleid je graag bij een succesvolle aankoop van je toekomstige woning waardoor je de vele valkuilen van de onroerendgoedmarkt omzeilt. Onze DESMET makelaar heeft geen roze bril, maar wel een rugzak vol met ervaring. Wij beoordelen de woningen professioneel en onderhandelen op gelijk niveau met de verkopende makelaar. Huis kopen? Juist in deze lastige periode maakt een aankoopmakelaar het verschil! IMMO DESMET werkt altijd op basis van no cure no pay. Je krijgt meer voor elkaar met een DESMET aankoopmakelaar!

GRATIS WAARDEBEPALING

EEN WONING VERKOPEN IN Luik EN OMGEVING?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Onze makelaar bepaalt samen met je de meest effectieve verkoopstrategie voor uw vastgoed. Bij IMMO DESMET staat een professioneel team van makelaars samen met onze hypotheekadviseur en vastgoedstylist voor je klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van potentiële huizenkopers en de meeste volgers op social media voor het beste bereik. Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden met IMMO DESMET. Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd wat je woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling in Luik en omstreken.